Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Locatarii cer demisia președintei asociației din Filiași. Ce acuzații i se aduc: „Nu știm unde se duc banii”

Publicat:

Localnicii au decis sa dea jos conducerea asociației și sute de oameni cer demisia președintei din Filiași. Aceștia sunt revoltați din cauza cheltuielilor administrative care cresc și scad de la o luna la alta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parlamentul ucrainean accepta demisia unui ministru acuzat de coruptie

19:15, 10.05.2024 - Parlamentul ucrainean a acceptat vineri demisia ministrului agriculturii, Mikola Solski, acuzat de coruptie pentru ca si-ar fi insusit terenuri apartinand statului inainte de a face parte din guvern, a anuntat vineri ministerul sau, potrivit AFP, citata de Agerpres.

Parlamentul ucrainean a acceptat demisia ministrului agriculturii, acuzat de coruptie

18:35, 10.05.2024 - Parlamentul ucrainean a acceptat vineri demisia ministrului agriculturii, Mikola Solski, acuzat de coruptie pentru ca si-ar fi insusit terenuri apartinand statului inainte de a face parte din guvern, a anuntat vineri ministerul sau.

Se cere demisia ministrului Sanatații: „Rafila și-a batut joc de banii publici”

16:15, 02.05.2024 - Uniunea Salvați Romania (USR) il acuza pe ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, ca risipește banii publici pe medicamente care apar doar in hartii și pe echipamente platite dar nepuse in funcțiune, citand un raport Curții de Conturi, și cere demisia imediata a sa.

Percheziții la casa primarului din Gorj nostalgic dupa Ceaușescu. E acuzat ca a folosit combustibil pe banii comunitații

09:50, 18.04.2024 - Mai multe percheziții au loc joi dimineața la casa unui primar din județul Gorj. Este vorba despre Robert Ionut Paiuș, primarul nostalgic dupa epoca lui Nicolae Ceaușescu. Procurorii il banuiesc ca ar fi decontat din bugetul primariei cantitați uriașe de combustibil, folosit insa in scop personal.

Acces Direct. Mari, victima in propria casnicie? Soțul tinerel i-ar fi cheltuit toți banii: „Am facut plangere” / VIDEO

17:30, 10.04.2024 - Mari ar fi trait un coșmar in casnicia cu Dorel. Barbatul ar fi cheltuit banii familiei in scopuri personale și ar fi fost violent cu femeia, imediat dupa ce a avut loc cununia civila. Cum se apara acesta!

Ofițer antifrauda din Prahova, arestat la domiciliu. Este acuzat ca a luat o șpaga de 4.000 de euro

10:35, 02.04.2024 - Un ofițer de la Antifrauda ANAF Prahova este suspectat ca a luat mita 4.000 de euro ca sa nu inchida un magazin din Comarnic in urma neregulilor gasite, a relatat marți, 2 aprilie, Ziarul Incomod.Ofițerul ANAF a fost reclamat la Tel Verde chiar de catre patronul magazinului care i-a dat șpaga. Banii…

Prima reacție a lui Florin Salam, acuzat de inșelaciune. Susține ca a restituit banii pagubiților

15:40, 14.03.2024 - Florin Salam a avut prima reacție la ieșirea de la poliție, dupa ce a fost reținut, susținand ca a restituit sumele de bani persoanelor pagubite. Manelistul este cercetat pentru inșelaciune cu un prejudiciu de 18.000 de euro, fiind acuzat ca ar fi luat bani in avans de la mai multe persoane pentru a…

FOTO Grupare de pedofili, recunoscuta de Papa Francisc: adevarul a ieșit la iveala dupa mulți ani

04:50, 26.02.2024 - Reprezentantii papei Francisc in Polonia au anuntat sambata ca suveranul pontif a acceptat demisia unui arhiepiscop polonez acuzat, intr-un documentar, ca nu a actionat cu privire la abuzurile impotriva copiilor, informeaza Reuters, relateaza Agerpres. Intr-un documentar realizat in 2021 de postul…


Ce parere ai despre aceasta stire?