Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Florentina și Ștefăniță, doi tineri părinți, o acuză pe fosta lor șefă de discriminare: ”Lucram la o fabrică de bomboane”

Publicat:

Florentina și Ștefanița, doi tineri parinți, o acuza pe fosta lor șefa de discriminare. Femeia nu ar mai primi-o pe Florentina la locul de munca din motive personale. Pentru ca fosta lor șefa este și nașa de cununie a lui Ștefanița din prima casatorie, spiritele s-ar fi incins intre cei trei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

VIDEO Rusia vrea sa produca limuzina lui Putin la fosta fabrica a Toyota din Sankt Petersburg

16:35, 07.05.2024 - Rusia va incepe sa produca anul acesta mașini de lux Aurus, folosite ca limuzina prezidențiala de Vladimir Putin, la fost fabrica Toyota din Sankt Petersburg, orașul natal al liderului de la Kremlin, relateaza Reuters.

Medicul oncolog Ababneh Dumitrovici Anca, fosta sefa a Sectiei de Oncologie din Suceava, condamnata! Judecatorii au confiscat miere, cafea, bomboane si parfumuri (MINUTA)

09:40, 26.04.2024 - Tribunalul Suceava a decis condamnarea Ancai Dumitrovici Ababneh, fosta sefa a sectiei Oncologie a Spitalului Suceava, la pedeapsa de 2 doi ani si 6 sase luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, in forma continuata. Instanta a mai dispus suspendarea executarii, sub supraveghere,…

CNCD acuza Ministerul Educatiei de discriminare pentru propunerea privind acordarea burselor doar elevilor din invatamantul de stat

20:15, 02.04.2024 - Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii transmite Ministerului Educatiei ca acordarea burselor scolare doar elevilor din institutiile de invatamant de stat este discriminatorie si incalca dreptul la educatie al copiilor care aleg sa studieze in scoli confesionale sau private, potrivit News.ro.

Acces Direct. Georgian vrea sa iși recupereze fetița, dupa ce a fost luata de fosta lui soție. Femeia ar fi maltratat copilul: ”A trantit...” / VIDEO

16:55, 29.03.2024 - Georgian traiește un adevarat coșmar, dupa ce copilul sau a fost luat de fosta lui soție. Barbatul depune eforturi mari pentru a caștiga lupta impotriva femeii. In timpul in care era ingrijit de catre ea, femeia ar fi maltratat-o pe fetița și nu ar fi ingrijit-o corespunzator.

Acces Direct. Mariana, in razboi cu soția fratelui ei decedat. Femeia o acuza pe cumnata ca vrea sa puna mana pe averea mamei ei

17:45, 21.03.2024 - Mariana este revoltata, dupa ce soția fratelui ei decedat ar fi incercat sa puna mana pe casa in care a locuit o buna perioada cu barbatul. Cumnata ei și-a refacut viața la scurt timp dupa ce a ramas vaduva și are deja și un alt copil cu altcineva.

Acces Direct. Fiul antrenorului de tenis intervine intre tatal lui și fosta soție. Nu mai ține legatura nici cu sora lui vitrega

20:25, 14.03.2024 - Mihai Tomescu a ajuns intr-o situație dificila, dupa ce fosta soție și fiica lui s-ar fi aliat impotriva lui. Antrenorul de tenis risca sa ramana pe strazi, iar proprietatea din Snagov ar urma sa ajunga la cele doua femei.

Tabara de design pentru tineri si simpozion de arhitectura in fosta Fabrica de Tigarete din Sfantu Gheorghe

07:45, 12.03.2024 - O tabara de design pentru tineri si un simpozion de arhitectura vor avea loc luna viitoare in fosta hala de compresoare a Fabricii de Tigarete din Sfantu Gheorghe, achizitionata de catre autoritatile locale. Potrivit reprezentantilor Biroului pentru Tineret din cadrul Primariei Sfantu Gheorghe, tabara…


Ce parere ai despre aceasta stire?