Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Cum se apară unul dintre vecinii acuzați de furtul celor 147.000 de euro, pe care șase frați îi aveau ascunși în bucătărie, într-un bloc de nefamiliști: "Ei fac..."

Publicat:

Ieri, a fost știrea momentului faptul ca șase frați au ramas fara cei 147.000 de euro pe care i-au pus ban cu ban de o viața. Aceștia ii aveau ascunși in bucataria unui bloc de nefamiliști, iar o familie de vecini se pare ca a aflat de acest loc, fiind acuzați de furt. Iata cum se apara unul dintre vecinii victimelor!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Filmul complet al serii in care a murit Carolin. Vecinii lui, declarații halucinante: „A trecut peste calea ferata”

20:55, 27.05.2024 - Carolin a avut un comportament ciudat in Vinerea Mare, dupa ce s-ar fi certat cu iubita. Cei care il cunosc spun ca era un baiat care nu se implica in conflicte și se ințelegea bine cu tanara cu care era impreuna. In acea noapte, a mers pe la casele vecinilor pana cand a ajuns in urmatorul sat.

Un nou proces pentru Ionuț și Dragoș Dolanescu. Motivul pentru care cei doi frați ajung in fața judecatorilor: cați bani sunt in joc

09:40, 14.05.2024 - Ionuț și Dragoș Dolanescu sunt așteptați joi la tribunal, in procesul deschis de niște vecini care erau obligați sa le plateasca acestora despagubiri in valoare de 20 de mii de euro pentru cotele care li se cuveneau dintr-un imobil situat in Sectorul 5. Cu toate acestea vecinii refuza sa plateasca suma…

Cei trei frați interlopi, acuzați de omorul oribil de la Padina, eliberați din arest preventiv! Fiii vrajitoarei Sidonia, plasați in arest la domiciliu

08:36, 14.05.2024 - Masuri tot mai blande pentru cei frați interlopi, acuzați de crima de la Padina, din noaptea de 10 spre 11 februarie! Curtea de Apel Ploiești a decis, la inceputul acestei saptamani, scoaterea din arest preventiv a celor trei membri ai lumii interlope și plasarea acestora in arest la domiciliu. Sentința…

Acces Direct. Cum se apara Eugen, barbatul acuzat de Denisa ca a rapit-o. Ce spune despre episodul in care i-ar fi terorizat familia fetei: „Ea m-a cautat”

20:35, 08.05.2024 - Denisa și mama ei nu mai au liniște de cand Eugen, un barbat pe care adolescenta l-a cunoscut acum trei ani pe Facebook, le amenința și terorizeaza. Cele doua nu au putut sa se bucure nici de Paște, dupa ce a venit acasa la ele și a facut scandal.

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Acces Direct. Cum se apara preotul Catalin Barbu de acuzațiile aduse de soția sa. A fost suspendat de catre BOR: „Sunt sigur ca are pe cineva” / VIDEO

19:50, 19.04.2024 - Preotul Catalin Barbu se apara de acuzațiile care ii sunt aduse de soție și de socru. Acesta marturisește ca socrul vrea sa-l indeparteze din funcție, mai ales ca, odata cu inceperere procesului a fost suspendat de BOR și nu mai poate sa slujeasca la parohie.

Știrile Antena Stars. Audieri in cazul deceselor suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”. Cum se apara unul dintre medicii acuzați: „Din dorința de a se razbuna...”

14:40, 16.04.2024 - Mai multe anchete sunt in desfașurare de cand au aparut mai multe informații despre medicii de la Spitalul „Sf. Pantelimon”, acolo unde mai multe persoane ar fi murit in condiții suspecte. 19 oameni s-ar fi stins subit, unii dintre ei, dupa ce unele cadre medicale ar fi scazut intenționat doza din medicamente…

Acces Direct. Vecinii, detalii din ziua fatidica in care Andreea, studenta din Timișoara, a fost ucisa. Ce s-a intamplat in apartamentul groazei: ”A cerut...”

19:20, 25.03.2024 - Ies noi detalii la iveala in cazul crimei din Timișoara. Andreea, studenta de la Facultatea de la Medicina, a fost ucisa cu sange rece de iubitul ei, Mirel Dragomir. Unul dintre martori a facut mai multe declarații importante, marturisind cum a descoperit trupul fara viața alaturi de sora criminalului.


Ce parere ai despre aceasta stire?