Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Cel mai mare regret al Iasminei Halas. Vedeta a renunțat la sportul de performanță în urma unei accidentări: „Nu am vrut să accept”

Publicat:

este cunoscuta pentru prezențele sale provocatoare și poveștile ei de iubire zbuciumate, insa puțini știu ca blondina sexy a fost la un pas de a deveni campioana la gimnastica. In urma unei accidentari insa, visul ei s-a spulberat, fiind nevoita sa se resemneze in privința carierei sale sportive.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce obișnuia sa faca Adina Buzatu la intalniri? Obiceiul care ii enerva pe cei din jurul sau: „Am renunțat la asta” VIDEO EXCLUSIV

16:15, 02.05.2024 - Adina Buzatu este una dintre cele mai apreciate creatoare de moda, fiind specializata in vestimentația masculina. In anul 2006 a lansat un concept care a ajuns sa fie cunoscut in scurt timp in intreaga țara. Vedeta a devenit in scurt timp un reper in materie de eleganța și rafinament. Așadar, munca…

(foto) Campioana Anastasia Nichita, desemnata „Omul Anului 2023”: „Trofeul a fost și al lui Mircea”

08:40, 29.04.2024 - Campioana Anastasia Nichita a fost desemnata „Omul Anului 2023” de revista Vip Magazin, la categoria „Sportul de Performanța”, alaturi de luptatorul și logodnicul sau, Valeriu Mircea. „Recunoscatoare pentru tot”, a scris sportiva pe pagina sa de Facebook.

„Viața traita fara incrancenare și ipocrizie” » Andreea Esca, reverența in fața a doua nume mari din sportul romanesc: „Am ajuns la concluzia asta”

17:05, 18.04.2024 - Andreea Esca, 51 de ani, prezentatoarea știrilor ProTV, a fost host-ul evenimentului dedicat lansarii filmului despre viața și cariera lui Ilie Nastase. Vedeta postului din Pache Protopopescu a fost prezenta pe scena atat inaintea, cat și dupa difuzarea documentarului, cand a invitat la microfon personalitațile…

Motivul pentru care Andreea Marin a renunțat la dieta! Care au fost cele mai grele momente pentru vedeta / VIDEO

22:50, 17.04.2024 - Andreea Marin ne dezvaluie motivul pentru care a renunțat le dieta. Vedeta și-a pus in gand sa ajunga la greutatea din liceu. Care au fost cele mai grele momente pentru ea, dar și ce face Zana pentru a se menține in forma.

Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile cu silicon. De ce a luat aceasta decizie

14:55, 14.02.2024 - Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile cu silicon. De ce a luat aceasta decizie Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile cu silicon de la nivelul sanilor. Vedeta a trecut printr-o operație de inlaturare a acestor implanturi. Acest lucru s-a intamplat dupa ce, in anul 2016, ea a mers la medicul…

Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile mamare. Cum arata dupa intervenție și de ce a luat aceasta decizie

16:55, 13.02.2024 - Adelina Pestrițu a luat decizia de a renunța la implanturile mamare, dupa 8 ani. Vedeta susține ca in ciuda aspectului fizic, acestea i-au cauzat probleme de sanatate. Iata ce a transmis, dar și cum arata in prezent.


Ce parere ai despre aceasta stire?