Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Aida Parascan, coincidență stranie după ce bebelușul i-a murit în pântece. Ce legături a făcut vedeta

Publicat:

Aida Parașcan trece prin clipe foarte grele, asta dupa ce la varsta de 40 de ani copilul care urma sa vina pe lume i-a murit in pantece. De ce coincidența stranie și-a dat seama vedeta dupa tragedia din viața sa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inca o vedeta K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat

18:01, 16.04.2024 - Cantareața K-pop Park Bo-ram a decedat pe 11 aprilie. Nu a fost descoperit niciun semn de crima sau sinucidere, conform unui raport de autopsie facut public luni de catre agenția sa, Xanadu Entertainment.

Acces Direct. Patronul la care lucra soțul Mioarei, declarații despre noaptea in care barbatul a murit. Ion a fost gasit fara suflare in hainele de munca / VIDEO

21:05, 28.02.2024 - Ion a plecat la munca in Austria la jumatatea lunii ianuarie, iar la doua zile distanța a fost gasit mort. Acum, familia vrea sa afle ce s-a intamplat cu adevarat, asta dupa ce ar fi murit in condiții suspecte.

Acces Direct. Moarte suspecta. Mioara și-a pierdut soțul in urma cu doua luni. De ce nu crede ca barbatul a murit in somn / VIDEO

20:15, 28.02.2024 - Soțul Mioarei ar fi murit in condiții suspecte. A plecat la munca in strainatate, cu gandul sa asigure un trai mai bun familiei, dar ar fi fost gasit decedat in hainele de munca. Femeia crede ca, de fapt, s-ar fi intamplat ceva imediat dupa ce a ajuns in strainatate.

Doliu in lumea fimului: O vedeta din Star Trek a murit la doar 49 de ani

22:06, 25.02.2024 - Actorul Kenneth Mitchell a murit dupa ce s-a luptat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), ce este cunoscuta și sub numele de boala neuronilor motori, timp de mai bine de cinci ani. Familia sa l-a descris ca fiind „o opera de arta inspiraționala pentru toate inimile pe care le-a atins”, noteaza Mediafax.…

Știrile Antena Stars. Ce face Mirela Vaida inainte de a ajunge in fața camerelor, la Acces Direct. Cum se descurca vedeta in rolul de mama: „Dupa ce i-am lasat la...” / VIDEO

13:21, 14.02.2024 - Pe Mirela Vaida o știe toata lumea, insa nu toata lumea știe ce face inainte de a ajunge in fața camerelor, la Acces Direct. Cum se descurca prezentatoarea TV atunci cand vine vorba de copiii ei. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Drama unui cunoscut influencer. I-a murit bebelușul in somn: „O parte din mine chiar credea ca se va trezi"

11:25, 08.02.2024 - O tanara in varsta de 25 de ani, celebru influencer din Australia, a anunțat pe rețelele de socializare ca trece printr-o drama cumplita. Aceasta și-a pierdut fiul dupa doar o luna de la naștere. Bebelușul a murit in somn.

Momente grele pentru Natalia Mateuț. Un suflet apropiat al coprezentatoarei de la Xtra Night Show a murit astazi / FOTO

18:05, 05.02.2024 - Natalia Mateuț nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce astazi un suflet apropiat ei a murit. Vedeta spune ca era atașata de el și avea mare grija de fiecare data, așa cum s-a intamplat și in ultimii trei ani.

Acces Direct. Doi parinți iși cauta copilul despre care li s-a spus ca a murit in spital, in urma cu 44 de ani. De ce cred amandoi ca fiica lor traiește / VIDEO

17:35, 05.02.2024 - Angela și Ion au devenit parinți in urma cu 44 de ani, atunci cand femeia a adus pe lume o fetița. Micuța a fost nascuta prematur la un spital din Alexandria, dar la atația ani distanța, cei doi cred ca, de fapt, fiica lor a fost furata din spital și data altei familii.


Ce parere ai despre aceasta stire?