Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Administratorul clădirii unde au murit fetele din Lupeni face lumină în cazul tragediei. Zona este frecventată de cei care se droghează sau consumă alcool / VIDEO

Publicat:

Zona in care cele doua fete din Lupeni au recurs la un gest extrem nu este intamplatoare. Locul este frecventat atat de adolescenți, care se ascund sa nu fie prinși in timp ce fumeaza, dar și ce oamenii strazii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun medicii despre cazul fetiței de patru ani din Calarași, care a murit dupa ce a mancat pește. Cat de mare este pericolul pentru romani: ”Este incredibil ca...”

09:10, 03.05.2024 - O fețita de patru ani s-a stins din viața in Calarași, dupa ce a mancat pește congelat. Și bunica ei a ajuns la spital și ulterior a murit. Medicii au reacționat in acest caz revoltator, avand in vedere cat de des este consumat peștele in aceasta perioada, in Romania.

Tragedie din cauza ca au mancat pește macrou

16:36, 02.05.2024 - In urma cu doua zile, o fetița de 4 ani dintr-o localitate din județul Calarași a murit dupa ce ar fi mancat macrou congelat. Acesta a fost cumparat de la magazinul din sat. Bunica, care era internata in spital dupa ce i s-a facut și ei rau dupa masa, a facut infarct și a murit și ea cand a primit vestea…

Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumina in cazul duhovnicului. Il acuza ca ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele in instanța”

20:00, 18.04.2024 - Un preot dintr-un sat din Giurgiu nu mai are voie sa slujeasca, asta dupa ce soția lui a intentat procesul de divorț. Era duhovnic in Roata de Jos de 16 ani, iar comunitatea nu accepta un alt preot. In tot acest timp, socrul lui spune ca a fost violent cu fiica lui și ar fi inșelat-o.

Un medic de la Institutul CC Iliescu din Capitala a murit in spital

20:55, 12.04.2024 - Un medic de 59 de ani de la Institutul pentru Boli Cardiovasculare CC Iliescu de pe șoseaua Fundeni din București a fost gasit mort, vineri, 12 aprilie, in unitatea sanitara, relateaza agenția News.ro.Barbatul, care se afla la serviciu, a fost gasit inconstient de colegi. In pofida eforturilor, medicul…

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Acces Direct. Andreea locuia, de fapt, intr-un camin din Timișoara! Administratorul a confirmat, in exclusivitate, ca platea lunar taxa

18:15, 26.03.2024 - Cazul crimei din Timișoara continua cu informații exclusive! Andreea nu locuia in apartmentul in care a fost ucisa, ci intr-un camin studențesc din Timișoara. Contactat de reporterii Acces Direct, administratorul internatului a confirmat informația conform careia Andreea platea lunar taxa de cazare.

Tragedie in Dolj. Un copil de 2 ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica/Unde se afla micuțul

09:55, 26.03.2024 - Caz dramatic! Un copilaș a sfarșit dupa ce, din primele informații, ar fi ingerat o substanța toxica. Polițiștii doljeni fac cercetari pentru a stabili cum de s-a putut produce o asemenea nenorocire. Un copil de doi ani aflat la o stana din judetul Dolj a murit dupa ce a baut o substanta toxica. Cazul…

Patru asistente si infirmiere, invinuite oficial in cazul incendiului din 2021, de la Sectia de Boli Infectioase a SJU Ploiesti. Doi pacienti au murit

15:06, 27.02.2024 - S-a inceput urmarirea penala in cazul a patru asistente si infirmiere in dosarul constituit in urma incendiului care s-a produs, in toamna anului 2021, la Sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, eveniment soldat cu decesul a doi pacienti.


Ce parere ai despre aceasta stire?