Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AC Milan a eliminat pe Lazio şi s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei

Publicat:

AC Milan s-a calificat in semifinalele dupa ce a invins Lazio, scor 3-1, intr-un meci disputat pe din Milano. Golurile au fost reusite de Robinho '15, Seedorf '18 si Ibrahimovic '84, respectiv Cisse '5.In faza urmatoare a competitiei, Milan va da piept cu una din marile sale rivale, , intr-o dubla mansa  ce va avea loc pe 8 februarie si 21 martie. In cealalta semifinala se vor intalni Napoli si AC Siena.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antrenorul Massimiliano Allegri (Juventus), suspendat dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei

22:25, 16.05.2024 - Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus Torino, a fost suspendat doua meciuri de Federatia italiana de fotbal (FIGC) dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei, castigata miercuri de echipa sa pe Stadionul Olimpic din Roma, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Indiana Pacers si New York Knicks s-au calificat in semifinalele Conferintei de Est a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA)

11:50, 03.05.2024 - Indiana Pacers si New York Knicks s-au calificat, joi, in semifinalele Conferintei de Est a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), conform Agerpres.Indiana Pacers a trecut de Milwaukee Bucks cu 120-98, castigand seria cu scorul general de 4-2.

Juventus Torino reușește sa se califice in finala Cupei Italiei

01:21, 24.04.2024 - Juventus Torino s-a calificat in finala Cupei Italiei, dupa ce a fost invinsa cu 2-1 de Lazio in returul semifinalei de pe Stadio Olimpico, dupa ce in prima mansa, disputata pe Allianz Stadium, bianconerii s-au impus cu 2-0, informeaza news.ro.

Mijlocasul Guendouzi, in lotul lui Lazio pentru returul cu Juventus din semifinalele Cupei Italiei

17:55, 22.04.2024 - Internationalul francez Matteo Guendouzi a revenit marti in lotul convocat de antrenorul lui Lazio, Igor Tudor, pentru mansa secunda a semifinalelor Cupei Italiei impotriva lui Juventus, de marti seara, scrie AFP.

Casper Ruud s-a calificat in semifinalele la Monte Carlo, dupa ce l-a eliminat pe Ugo Humbert

10:56, 13.04.2024 - Norvegianul Casper Ruud, locul 10 in ierarhia tenisului masculin, l-a invins vineri pe francezul Ugo Humbert, locul 15 ATP, in trei seturi, 6-3, 4-6, 6-1, si-l va avea adversar pe liderul mondial, sarbul Novak Djokovic, in semifinalele turneului ATP Masters 1.

Volei Alba Blaj s-a calificat in semifinalele campionatului național de volei feminin, pentru a zecea oara consecutiv

21:10, 28.03.2024 - Volei Alba Blaj s-a calificat in semifinalele campionatului național de volei feminin, pentru a zecea oara consecutiv CSM Volei Alba Blaj s-a calificat joi in semifinalele Diviziei A1 la volei feminin, dupa ce a invins-o pe CS Dinamo Bucuresti cu scorul de 3-0 (28-26, 25-21, 25-21), in deplasare, in…

Cite echipe de fotbal s-au calificat la noua Cupa Mondiala a Cluburilor FIFA

00:10, 14.03.2024 - Echipa italiana de fotbal Juventus Torino s-a calificat la noua Cupa Mondiala a Cluburilor FIFA din 2025, gratie calificarii formatiei FC Barcelona in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, in urma victoriei obtinute pe teren propriu in partida cu SSC Napoli (scor 3-1), informeaza EFE. Juventus…

CSM Constanta: Baschetbalistele s-au calificat in semifinalele Cupei Romaniei (GALERIE FOTO)

08:20, 10.03.2024 - Echipa feminina de baschet CSM Constanta, campioana sezonului regular in Liga Nationala Getica rsquo;95, lupta pentru primul trofeu al sezonului, Cupa Romaniei Turneul Final 8 se desfasoara in Sepsi Arena din Sfantu Gheorghe, iar echipa de pe litoral s a calificat in semifinale, dupa ce s a impus cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?