Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A trebuit să acţionăm împotriva imixtiunii Venezuelei, susţine şefa diplomaţiei boliviene (interviu AFP)

Publicat:

A trebuit sa actionam in fata imixtiunilor venezuelene", a declarat sefa diplomatiei boliviene intr-un interviu acordat sambata AFP, in care explica primii pasi ai guvernului interimar din impotriva Venezuelei, o schimbare de abordare comparativ cu politica fostului presedinte . "Nu am putut ramane cu bratele incrucisate in fata imixtiunii evidente a Venezuelei. In ultimele zile care au precedat tranzitia constitutionala s-a constatat ca diplomatii venezueleni erau serios si activ implicati in acte de destabilizare. A trebuit sa actionam", a afirmat Longaric, jurista…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Egiptul va sustine plangerea Africii de Sud impotriva Israelului la CIJ pentru genocid

22:01, 12.05.2024 - Egiptul a anuntat duminica oficial ca va sprijini formal la Curtea Internationala de Justitie (CIJ) plangerea formulata de Africa de Sud impotriva Israelului pentru presupuse crime de genocid comise in razboiul aflat in desfasurare in Fasia Gaza, relateaza agentiile DPA si EFE.

Iranul nu intenționeaza sa riposteze imediat impotriva atacurilor israeliene, susține un oficial iranian

11:06, 19.04.2024 - Un oficial iranian de rang inalt a afirmat pentru agenția de știri Reuters ca „Iranul nu are niciun plan de represalii imediate impotriva Israelului", la cateva ore dupa un atac lansat asupra orașului iranian Isfahan, despre care se spune ca ar fi fost efectuat de Israel, relateaza BBC.

Amenințarile Iranului impotriva Israelului sunt „credibile” și „reale”, susține Casa Alba

19:31, 12.04.2024 - Amenintarile unui atac iranian impotriva Israelului sunt „credibile" si „reale", a afirmat vineri un purtator de cuvant al Casei Albe, care nu a vrut sa ofere mai multe detalii asupra momentului sau tintelor, relateaza France Presse.

Romania susține Balcanii de Vest impotriva influențelor destabilizatoare ale Rusiei, anunța președintele Iohannis

16:11, 12.03.2024 - Romania susține Muntenegrul și celelalte țari din Balcanii de Vest impotriva influențelor destabilizatoare ale Rusiei, a declarat președintele Iohannis la intalnirea avuta cu președintele Muntenegrului, Jakov Milatovic. “Ca parteneri in cadrul NATO, am subliniat ca este foarte important sa construim…

Decizia CPI cu privire la apelul Venezuelei impotriva deciziei de reluare a unei anchete privind comiterea de crime impotriva umanitații

06:15, 02.03.2024 - Curtea Penala Internaționala a respins un apel formulat de Venezuela impotriva deciziei de reluare a unei anchete privind comiterea de crime impotriva umanitații, informeaza Rador Radio Romania. Judecatorii de la Curtea Penala Internaționala (CPI) au respins apelul formulat de Venezuela impotriva…

Luminița Odobescu, ministrul de Externe: "Romania sustine adoptarea unui nou pachet de sanctiuni impotriva Rusiei"

21:15, 18.02.2024 - Luminita Odobesc, ministrul de Externe, a anuntat ca Romania sustine adoptarea unui nou pachet de sanctiuni impotriva Rusiei. Ministrul a facut declaratia la Conferinta de Securitate de la Munchen.

Neofasciștii care raspandesc propaganda Kremlinului in timp ce Putin susține ca lupta impotriva „nazismului”

16:56, 15.02.2024 - Trei figuri-cheie ale subculturii extremei drepte italiene au participat la un eveniment organizat de Ambasada Federației Ruse la Roma. La urma urmei, legaturile stranse dintre emisarii Kremlinului și nostalgicii Italiei fasciste nu reprezinta o noutate.

Putin susține ca Rusia e pe cale sa creeze vaccinuri impotriva cancerului și medicamente imunomodulatoare

21:25, 14.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a anunțat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?