Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A supraviețuit 32 de ore sub ruine cu 12 măsline: „Am căzut două etaje” VIDEO

Publicat:

, in varsta de 32 de ani, se afla la din Ankara dupa ce a fost salvat de sub ruine in Hatay și a vorbit despre ce a trait in timpul seismului, relateaza Andalou.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a reușit baiatul de 2 anișori sa scape cu viața dupa ce a cazut de la etajul 2! Surioara lui i-a dat vestea mamei!

12:10, 21.04.2024 - Ieri, un baiețel de doar 2 anișori a fost la un pas de moarte dupa ce a cazut pe fereastra, de la etajul doi, dintr-un bloc din Cluj-Napoca. Citește și: Copil cazut de la etajul 2 al unui bloc, transportat in stare grava la spital! Cu toate acestea, baiețelul a reușit sa scape cu viața datorita unei…

Un obiect cazut din cer a strapuns acoperisul și doua etaje ale unei case. NASA spune ca provenea de pe ISS

15:05, 16.04.2024 - NASA a confirmat ca obiectul care a patruns in cladire provenea dintr-o incarcatura de baterii vechi, deseuri aruncate de pe ISS in 2021 si care ar fi trebuit sa reintre in atmosfera terestra "fara niciun pericol".

NASA a identificat obiectul care a cazut din cer și strapuns acoperisul și doua etaje ale unei case din Florida

09:30, 16.04.2024 - Un obiect care a cazut din cer și a strapuns acoperisul unei case din statul american Florida a fost identificat ca provenind de pe Statia Spatiala Internationala (ISS), a confirmat luni NASA.

(video) O drona ar fi cazut in Braila: Armata face cautari in zona

08:41, 29.03.2024 - Operațiune de cautare a Armatei Romane intr-o zona izolata din Insula Mare a Brailei, dupa ce mai mulți localnici au reclamat zgomote ciudate și au pus la dispoziție imagini care ar putea indica prabușirea unei drone, posibil militare, in zona, scrie digi24.ro .

Un copil de 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei. Caz șocant la Arad!

07:06, 21.03.2024 - Parinții au fost cei care l-au scos pe micuț din bazin și au sunat de urgența la 112. La sosirea echipajului, copilul era in stare de inconștiența.Dupa mai multe manevre de resuscitare, minorul a fost declarat decedat. Polițiștii au deschis acum o ancheta pentru a stabili cum s-a produs tragedia. 

Scene incredibile pe un șantier dintre A3 și A7: Un barbat a murit dupa ce a cazut in gol de la opt metri

15:20, 14.03.2024 - Se fac cercetari in Prahova, dupa ce un barbat a cazut de la o inalțime de opt metri și a murit, in timp ce pe un șantier dintre autostrazile A3 și A7, pe raza comunei Dumbrava. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de catre un barbat despre faptul ca…

Atenție! Biciclișt, pericol public! Un barbat cu alcoolemie uriașa a cazut cu bicicleta intr-un șanț betonat, la Ștefanești

11:40, 07.03.2024 - Atenție! Biciclișt, pericol public! Un barbat cu alcoolemie uriașa a cazut cu bicicleta intr-un șanț betonat, la Ștefanești Miercuri, polițiștii botolșaneni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul ca doi barbați, de 35 și 50 de ani,  din comuna Albești și din orașul Ștefanești, au suferit…

Misterul celui mai mare meteorit cazut pe Pamant. A fost descoperit in 2016, dar a disparut intre timp și e de negasit

21:56, 02.03.2024 - Povestea meteoritului Chinguetti ramane un mister, dupa mai bine de 100 de ani. Bucata de fier de 4,5 kilograme a fost luata de pe varful unui munte de fier de 100 de metri lațime, despre care se crede ca era un meteorit uriaș, in Africa, in 1916, relateaza Science Alert.


Ce parere ai despre aceasta stire?