Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier. Acum se roagă să nu ajungă invalid

Publicat:

Este unicul supravietuitor al unui tragic accident rutier care a luat viata a doi oameni. spune ca nu vrea sa se gandeaca la ziua de maine si se roaga Atotputernicului sa-l scuteasca de chinurile care l-ar putea urmari toata viata.

In noaptea de 13 noiembrie, Tudor era la volanul unui automobil in care se aflau si doi amici de-ai sai. In circumstante deocamdata neelucidate, barbatul a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent de un copac.

Pasagerii din automobil au decedat pe loc. Tudor a ajuns in stare grava la spital…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a scapat cu viața dupa ce un flex i s-a infipt in burta

14:30, 07.06.2024 - Un barbat a scapat cu viața dupa ce un flex i s-a infipt in burta. Norocul sau a fost… stratul mare de grasime de pe burta. Un barbat, de 40 de ani, din judetul Botoșani, a fost cat pe ce sa-și piarda viața in urma un accident casnic. Acesta taia o scandura cu flexul in curtea casei cand, din neatentie,…

Mama gimnastei Gina Gogean a murit in teribilul accident rutier de la Galați. Sora campioanei se lupta intre viața și moarte.

19:25, 26.05.2024 - Doliu in familia fostei mari gimnaste Gina Gogean. Mama sa a murit intr-un accident provocat chiar de sora sportivei, care a adormit la volan si s-a izbit cu masina de un tir la Piscu, in judetul Galați.

Erori grave la modernizarea unui șosele, care au produs un accident rutier grav. Niciun vinovat, deși un om a ramas infirm pe viața

13:35, 24.05.2024 - Șase angajați ai unei firme și societatea in cauza au scapat de toate acuzațiile intr-un proces penal care s-a judecat pana s-au prescris faptele. O serie de erori și greșeli in lanț au dus la producerea unui grav accident rutier, in urma caruia un om a ramas infirm pe viața.

El este Robert, romanul care a murit in Italia, in urma unui accident rutier. Tanarul s-a stins din viața la doar 23 de ani, intr-un accident grav / FOTO

23:05, 20.05.2024 - Un accident ingrozitor i-a adus sfarșitul lui Robert, un tanar de doar 23 de ani. Romanul a avut parte de un sfarșit tragic, in timp ce se afla in mașina alaturi de alți doi prieteni. Niciunul dintre ei nu a supraviețuit accideentului rutier. Familia lui Robert este copleșita.

Langa noi: O șoferița din Suceava a scapat cu viața dupa un accident spectaculos

20:20, 26.04.2024 - Langa noi: O șoferița din Suceava a scapat cu viața dupa un accident spectaculos O șoferița de 49 de ani a scapat cu viața, dupa un accident violent, petrecut in Radauți, vineri, la primele ore ale dimineții. In imaginile surprinse de o camera de supraveghere se vede cum șoferița pierde controlul asupra…

Episcopul Mar Mari Emmanuel a scapat cu viața ca prin minune - Atacatorul și-a taiat singur degetele (FOTO)

17:30, 17.04.2024 - Viața episcopului Mar Mari Emmanuel a fost probabil salvata deoarece cuțitul atacatorului sau nu s-a deschis corect in timpul injunghierii - iar suspectul și-a taiat propriile degete in timpul atacului, relateaza Daily Mail.

Accident grav la ieșire din Falticeni. Un barbat a murit și altul a scapat ca prin minune cu viața dupa ce au ieșit cu mașina in decor (FOTO)

23:30, 29.03.2024 - Un barbat și-a pierdut viața in urma unui grav accident care a avut loc vineri noaptea la ieșirea din Falticeni spre Șoldanești. Potrivit ISU Suceava, o mașina a ieșit in afara parții carosabile, la fața locului fiind identificați doi barbați, unul dintre aceștia fiind in stare de inconștiența. La locul…

Patru persoane, printre care și un copil, au scapat miraculos cu viața dintr-un accident rutier

17:15, 28.03.2024 - Un șofer neatent a patruns pe contrasens pentru a evita coliziunea cu o mașina care circula in fața sa, dar a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Patru persoane au fost ranite in accidentul rutier, dar au scapat fara rani grave.


Ce parere ai despre aceasta stire?