Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A rămas fără marfă: Haine, tăinuite printre bagaje și colete, depistate la un tânăr la vama Leușeni

Publicat:

Articole vestimentare, tainuite printre bagaje și colete au fost depistate la Leușeni la un moldovean de 24 de ani. Tanarul se deplasa cu un microbuz de model „Mercedes-Benz Sprinter" din Germania spre .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Patru viori de valoare culturala, tainuite de ochii vameșilor la frontiera: Cui apartineau

10:15, 01.05.2024 - Patru viori tainuite in scopul transportarii ilicite au fost depistate la vama Leușeni. Instrumentele muzicale se aflau intr-un autoturism de model „Ford Tourneo”, ce se deplasa din Romania spre Republica Moldova, condus de un conațional in varsta 34 ani.

"A uitat" sa declare zeci de perechi de incalțaminte, insa vameșii de la Leușeni l-au identificat

12:26, 28.04.2024 - Un barbat a „uitat” sa declare la vama 71 perechi de incalțaminte de brand, noteaza Noi.md. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, urmare a verificarilor unui microbuz, ce se deplasa din Germania spre Republica Moldova. „In cadrul controlului vamal, șoferul, un barbat cu dubla…

A „uitat” sa declare la vama 71 perechi de incalțaminte de brand de sute de mii de lei: Barbatul va fi sancționat

10:15, 28.04.2024 - Un barbat a „uitat” sa declare la vama 71 perechi de incalțaminte de brand. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni, urmare a verificarilor unui microbuz de model „Mercedes-Benz Sprinter”, ce se deplasa din Germania spre Republica Moldova.

(video) Produse injectabile de contrabanda, depistate la vama Leușeni: Un moldovean aducea marfa din Marea Britanie

10:11, 25.04.2024 - Un lot comercial de preparate injectabile, cosmetice și suplimente, depistate tainuite in scopul transportarii ilicite, intr-un microbuz care se deplasa din Marea Britanie. Pe caz este documentat un moldovean cu varsta de 41 de ani.

Polițiștii de frontiera au gasit a arma pneumatica, ascunsa printre bagaje

15:20, 26.03.2024 - Un barbat s-a prezentat la control in punctul de trecere a frontierei Leușeni, pe sensul de intrare in țara, aflindu-se la volanul unui microbuz care revenea din Germania. Acesta a fost supus unor verificari suplimentare. In rezultatul controlului fizic detaliat, efectuat de catre polițiștii de frontiera…

A ascuns o arma pneumatica printre bagaje și s-a pornit acasa: Un șofer din Moldova, oprit la intrarea in țara

14:21, 26.03.2024 - Un barbat din Moldova a fost prins la intrarea in țara cu o arma pneumatica, pe care a ascuns-o printre bagaje. Potrivit Poliției de Frontiera, acesta s-a prezentat la control in punctul de trecere a frontierei Leușeni, aflandu-se la volanul unui microbuz care revenea din Germania.

A ramas fara marfa: Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale

12:35, 02.03.2024 - Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale folosite in stomatologie. Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Leușeni, in cadrul controlului unui mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova.

In Moldova au fost importate ilegal incalțaminte și haine

15:05, 21.02.2024 - Cazul a fost inregistrat de funcționarii postului vamal Leușeni, dupa ce au supus verificarilor un microbuz, ce se deplasa din Germania, condus de un conațional in virsta de 39 ani. In urma controlului fizic detaliat, in compartimentul marfar, printre bagaje și transmisiuni neinsoțite au fost depistate…


Ce parere ai despre aceasta stire?