Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A pus oțet peste carnea pentru friptură și apoi a așteptat. Ce s-a întâmplat apoi când a gătit-o

Publicat:

Carnea pentru friptura necesita o atenție deosebita, pentru ca rezultatul sa fie cel dorit: o mancare frageda și suculenta. De foarte multe ori, friptura preparata in tigaie sau pe gratar iese ba prea arsa, prea cruda. Din fericire, exista anumite trucuri ai marilor bucatari pe care fiecare gospodina trebuie sa le știe. Iata ce se […] The post A pus oțet peste carnea pentru friptura și apoi a așteptat. Ce s-a intamplat apoi cand a gatit-o appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta din Imperiul Roman: Friptura de miel sau de ied cu lapte și miere

10:05, 02.05.2024 - O rețeta de friptura de miel sau de ied, care poate fi incercata cu ocazia sarbatorilor pascale, a ajuns la noi tocmai din antichitate. Aceasta provine din „Apicius”, o carte de bucate romana despre care se crede ca a fost compilata in secolul I d.Hr, potrivit British Museum. Rețeta este una dintre…

Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Irina Fodor a anunțat tema de gatit pentru primul duel. Ce s-a intamplat intre Mario și Varza

22:46, 22.04.2024 - Echipa turcoaz și echipa galbena s-au intalnit in bucatarie la primul duel de la Chefi la cuțite sezonul 13, in ediția 15 din 22 aprilie 2024. Irina Fodor a anunțat tema de gatit și, in timpul probei, au ieșit scantei intre anumiți concurenți.

Painea care poate inlocui carnea se va produce la Galați: e hranitoare ca o friptura

00:36, 31.03.2024 - Painea care poate inlocui carnea costa 7-8 lei, a fost inventata de romani si satura rapid. Invenția va ajunge curand și pe mesele pofticioșilor, conform Antena 3. Chiar daca arata, miroase și are gustul obișnuit, super-painea este mai sațioasa, ca și cum ai manca in același timp o friptura. Ceea…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

Carnea de piton ar putea ajunge in curand in meniuri. Ce gust are friptura de șarpe

16:15, 16.03.2024 - Unii cercetatori vad creșterea pitonilor la scara comerciala drept o alternativa durabila la creșterea animalelor convenționale, in contextul provocarilor legate de securitatea alimentara și de schimbarile climatice, potrivit The Guardian, care scrie ca acești șerpi ar putea ajunge in meniuri.

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…


Ce parere ai despre aceasta stire?