Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A plecat pentru o viață mai bună în Italia, dar a murit într-un accident la 25 de ani

Publicat:

Crezand ca-si va face un rost in viata muncind in strainatate, a plecat in Italia in urma cu o luna, impreuna cu varul ei, Robert, de 19 ani. Tanara si-a gasit sfarsitul in noaptea de luni spre marti, intr-un groaznic accident rutier. Catalina a ajuns in Bologna in urma cu o luna, in cautarea unui loc de munca. Avea doar 25 de ani, sperante si visa sa aiba un trai mai bun. A plecat de acasa, din Cra (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident ingrozitor in Argeș! Doi tineri de 16 și 19 ani au murit, dupa ce au intrat cu mașina intr-un copac. Autoturismul s-a facut praf / FOTO

17:45, 02.05.2024 - Accident infiorator in Argeș, in Joia Mare. Doi tineri au murit pe loc, dupa ce au intrat cu mașina intr-un copac. Ceilalți doi baieți, care se aflau in aceeași mașina, au nevoie de ingrijiri medicale. Viața tinerilor de 16 și 19 ani nu a mai putut fi salvata.

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Tragedie fara margini: El este romanul care a murit in urma exploziei din Italia

09:16, 12.04.2024 - Pavel Petronel Tanase, 45 de ani, muncitorul roman care a murit marți dupa-amiaza in accidentul dramatic din Italia, petrecut la hidrocentrala Bargi, langa Bologna, locuia la periferia localitații Settimo Torinese.

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

Patru romani au murit intr-un incendiu in Italia. Trei dintre ei erau copii

13:35, 15.03.2024 - Un incendiu puternic a avut loc in Bologna, Italia, in urma caruia o romanca de 32 de ani și cei trei copii ai ei mici au murit. Femeia, Stefania Alexandra Nistor, a murit in drum spre spital, in timp ce cele doua fete și un baiat au decedat in apartamentul cuprins de fum, totul de la […]

Cauza incendiului din Italia, in care au murit Alexandra si copiii ei: Aproape toți avem acest obiect in casa

13:30, 15.03.2024 - Un incendiu mocnit, pornit din apartamentul unde locuiau in Bologna, Italia, a pus capat vieții a patru romani: Ștefania Alexandra, de 32 de ani și cei trei copii ai ei - o fetița de șase ani, alta de doi ani și frațiorul ei geaman. Tatal lor a scapat cu viața pentru ca era la serviciu in momentul incendiului…

Tragedie in Italia. O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu la Bologna

11:16, 15.03.2024 - O romanca in varsta de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, relateaza EFE, potrivit Agerpres. 

Sfarsit cumplit pentru o familie de romani din Bologna, Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu.

11:11, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?