Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit laureatul premiului Nobel, biochimistul Irwin Rose

Publicat:

a castigat premiul Nobel pentru Chimie in 2004, alaturi de si , de la din Israel, pentru activitatea lor de cercetare cu privire la modul in care celulele descompun si elimina proteinele vechi si deteriorate in cazul plantelor si animalelor. "Aceste descoperiri cu privire la mecanismul 'sarutului mortii' din organismul celular s-au dovedit revolutionare, transformand domeniul biologiei celulare si (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explozie puternica intr-o locuința din Fetești. Un barbat a murit timp ce construia o bomba

03:05, 30.05.2024 - Un incident grav a avut loc, miercuri, in Fetești. Un barbat in varsta de 44 de ani a murit in timp ce incerca sa construiasca o bomba artizanala in casa. Barbatul a murit pe loc Potrivit anchetatorilor, materialele pirotehnice și explozibilele pe care barbatul le folosea in construcția bombei au explodat.…

FOTO. Accident grav produs intre un camion și un autoturism, in Bihor. Patru persoane au murit

12:26, 28.05.2024 - Accident grav cu patru morți, marți dimineața, in Bihor. Un șofer de 39 de ani care conducea un autoturism a intrat in coliziune cu un camion condus de un barbat de 27 de ani. In urma impactului, patru persoane au murit. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Un cunoscut actor de la Hollywood, caștigator al premiului Emmy, a murit la 92 de ani

09:45, 18.05.2024 - Dabney Coleman, actorul care a adus pe ecrane o nota glorioasa de șmecherie in interpretarea unor raufacatori comici, in filme precum „9 to 5” și „Tootsie”, a murit la varsta de 92 de ani.

Alice Munro a murit. Scriitoarea canadiana, laureata a premiului Nobel pentru Literatura, avea la 92 de ani

20:45, 14.05.2024 - Scriitoarea canadiana Alice Munro, laureata a premiului Nobel, care a analizat viata de zi cu zi prin prisma povestirilor timp de peste 60 de ani, a murit la varsta de 92 de ani, la azilul sau din Ontario. Ea suferea de dementa de mai bine de un deceniu, scrie stirileprotv.ro .

Șeful CIA s-a deplasat in Qatar pentru o intalnire de „urgența” cu privire la Gaza

11:50, 06.05.2024 - Seful serviciilor de informatii americane, William Burns, s-a deplasat la Doha sa se intalneasca cu premierul Qatarului pentru a discuta despre negocieri indirecte intre Israel si Hamas, a declarat duminica pentru AFP o sursa apropiata discutiilor.

Peter Higgs, laureatul premiului Nobel in 2013, a murit la 94 de ani. Fizicianul britanic este cel care a prezis existența „particulei lui Dumnezeu”

21:55, 09.04.2024 - Fizicianul britanic Peter Higgs, laureatul premiului Nobel pentru fizica pe anul 2013 pentru lucrarile sale asupra "bosonului Higgs", o particula elementara considerata cheia de bolta a structurii fundamentale a materiei, a incetat din viața luni la varsta de 94 de ani, a anuntat marti Universitatea…

A murit fizicanul care a prezis existența bosonului Higgs, care confera masa materiei. Teoria lui a fost demonstrata dupa 50 de ani

20:30, 09.04.2024 - Fizicianul britanic Peter Higgs, laureat al premiului Nobel pentru Fizica in 2013 pentru lucrarile sale asupra „bosonului Higgs”, o particula elementara considerata cheia de bolta a structurii fundamentale a materiei, a murit luni, la varsta de 94 de ani, a anuntat marti Universitatea din Edinburgh.

Doliu in literatura mondiala: A murit o scriitoare nominalizata de mai multe ori la premiul Nobel

11:45, 02.04.2024 - Personalitate marcanta a literaturii de limba franceza, scriitoarea din Guadelupa Maryse Conde a murit in noaptea de luni spre marti, in somn, la spitalul din Apt (Vaucluse), a anuntat pentru AFP sotul ei, Richard Philcox. Nascuta la Pointe-a-Pitre la 11 februarie 1934, Maryse Conde a scris aproximativ…


Ce parere ai despre aceasta stire?