Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit Gregg Allman, cel care a pus bazele trupei Allman Brothers Band

Publicat:

Artistul american , un pioner al muzicii rock, si care a pus bazele trupei , a murit, sambata noapte, la varsta de 69 de ani. Apropiatii muzicianului au afirmat ca suferea de cancer. Acesta a lucrat la un nou album solo, chiar si cu o zi inainte sa moara. Artistul a primit acasa, vineri, ultimele remixuri ale albumului, pe care le-a ascultat imediat si carora le-a adus ajustari. Managerul muzicianuluia a spus ca Allman a murit &icir (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit Ioan Branga, cunoscutul oier care a pus bazele unei celebre fabrici de branzeturi

10:40, 08.05.2024 - Ioan Branga, unul dintre cei mai cunoscuți oieri din Romania, a murit, la varsta de 54 de ani, in urma unui infarct survenit in timpul somnului. Era faimos in toata țara datorita produselor lactate autohtone pe care romanii le cauta in hypermarketuri.

De ce vor membrii Bi-2 sa devina cetațeni moldoveni: Primele declarații ale managerul trupei ruse de rock

12:20, 29.04.2024 - Membrii trupei rock Bi-2 din Rusia, care au cerut cetațenia Republicii Moldova, au ales țara noastra datorita „confortului și securitații” pe care le ofera, dar și legaturilor pe care le au cu muzicieni moldoveni. Declarațiile au fost facute de managerul trupei, Igor Rubinștein, pentru europalibera.org…

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

A murit Eric Carmen, fost solist al trupei Raspberries. Artistul faimos pentru piesa „Hungry eyes” avea 74 de ani VIDEO

16:05, 12.03.2024 - Cantarețul, compozitorul, chitaristul și claviaturistul american Eric Carmen a murit la varsta de 74 de ani. Tragica veste a fost anunțata de soția artistului, Amy, pe pagina oficiala a acestuia.

Cantarețul de muzica populara Mile Povan a murit la doar 31 ani. Solistul a fost gasit fara suflare in casa VIDEO

11:15, 29.02.2024 - Multe semne de intrebare s-au ridicat atunci cand un cantareț indragit de muzica populara, Mile Povan din Arad, a fost gasit mort in casa, la varsta de 31 de ani. Apropiații sai au confirmat pentru Adevarul care este cauza exacta a morții.

VIDEO Cum ar fi murit cantarețul Mile Povan, la numai 31 de ani? Apropiații sunt in stare de șoc!

23:15, 27.02.2024 - Cantatețul de muzica populara Mile Povan, pe numele sau Mihai Leric, a incetat din viața. Artistul avea 31 de ani și tot viitorul in fața. Indragit de mulți oameni, solistul avea succes la petrecerile la care participa, iar asta se vede și din filmarile de pe rețelele de socializare. Artistul s-ar…

A murit primul solist al trupei Phoenix. Avea 75 de ani!

15:25, 10.02.2024 - Lacrimi de suferinta pentru fanii trupei Phoenix. Moni Bordeianu, primul solist al legendarei formatii, a murit la varsta de 75 de an, din cauza unor probleme medicale. Anunțul a fost facut de colegul sau, Nicu Covaci. Suferea de diabet Bordianu avea probleme de sanatate, suferea de diabet, iar in trecut…

A murit Moni Bordeianu, unul dintre fondatorii trupei Phoenix

08:55, 10.02.2024 - A murit Florin „Moni” Bordeianu, vocea trupei Phoenix in anii ’60. Acesta ar fi implinit 76 de ani la finalul acestei luni. Nascut pe 26 februarie 1948, la Beșenova Noua (Dudeștii Noi), in județul Timiș, Moni Bordeianu a fost unul dintre primii vocaliști din țara noastra, care a abordat „muzica tanara”,…


Ce parere ai despre aceasta stire?