Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit Elena Arnăuţoiu, simbol al rezistenţei anticomuniste

Publicat:

Duminica 30 iunie s-a stins din viata (100 de ani), un simbol al luptei anticomuniste, sora fratilor Toma si , cei care au condus cea mai lunga si puternica rezistenta anticomunista din Europa, intre 1949 si 1958. Ultimul interviu acordat de a fost pentru Adevarul, la sfarsitul anului trecut.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania este pe ultimul loc in UE la consum de streaming TV și vizionare de videoclipuri online

12:30, 16.04.2024 - Romanii consuma cel mai puțin conținut de pe platformele de streaming sau videoclipuri postate in zona online din Europa și Uniunea Europeana, potrivit celor mai recente date publicate de Eurostat.

Xtra Night Show. La cine sunt banii lui Nicolae Guța din ultimul live de pe TikTok. Lucian Elgi spune tot adevarul despre scandalul momentului: ”Vreau sa intru in legalitate” / VIDEO

11:15, 06.04.2024 - Nicolae Guța a fost luat in vizor de reprezentanții ANAF dupa ce a caștigat o suma uriașa in urma unui live pe TiktTok. Manelistul nu a primit banii, ei aflandu-se intr-un alt cont, iar Lucian Elgi a deslușit misterul pentru toți fanii.

Furtuna Nelson face dezastru in Europa. Patru oameni au murit in ultimele ore. Ce șanse sunt sa afecteze Romania

22:10, 29.03.2024 - Furtuna Nelson a aparut in Europa și face dezastru intr-o mulțime de locuri. Pana in acest moment, patru oameni au murit, dupa ce s-au inecat in valurile uriașe. Autoritațile se așteapta ca numarul victimelor sa creasca. Iata ce șanse sunt sa vina și in Romania.

Slovenia ar putea sa-l sprijine pe Klaus Iohannis la șefia NATO, in ciuda faptului ca inițial se anunțase susținerea lui Mark Rutte

07:10, 22.03.2024 -  Robert Golob s-a intalnit joi cu actualul secretar general al NATO, Jens Stoltenberg, iar la conferinta comuna de presa un jurnalist sloven l-a intrebat pe premier daca il sustine pe Mark Rutte.„Cand vine vorba de noul secretar general, adevarul este ca in urma cu circa o luna de zile, ne-am exprimat…

Roberta Metsola, președinta Parlamentului European: Nu priviți Europa ca pe un dat EDITORIAL EXCLUSIV

07:05, 06.03.2024 - Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, vorbește, in editorialul pentru „Adevarul”, despre provocarile din 2024, un an electoral decisiv „pentru Romania, pentru Europa și pentru intreaga lumea”, fiind lansat un apel de ieșire la urne in numar cat mai mare, pentru a combate populismul.

Iris Apfel, simbol al modei si "starleta geriatrica", a murit la varsta de 102 ani

07:55, 02.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la varsta de 102 ani, potrivit unui anunț pe contul sau oficial de pe reteaua sociala.

Gazele din creiere

10:05, 27.02.2024 - Se pare ca anul 2024 va fi unul cel puțin… ciudat. De obicei, la inceputul fiecarui an, omul, indiferent de caracter, incearca sa arate, sa manifeste un optimism mai exagerat sau mai moderat… Anul acesta, cel puțin in ianuarie și februarie, lumea a „debordat“ de pesimism. Cu foarte puține excepții,…


Ce parere ai despre aceasta stire?