Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A mâncat un cățel de usturoi pe zi. Ce beneficii miraculoase a avut după doar 30 de zile

Publicat:

Despre tratamentele naturiste stie toata lumea ca sunt binevenite mai ales in cazul celor care nu doresc sa ia medicamente decat in cazuri extreme. O femeie care suferea de anumite probleme de sanatate a incercat un truc stiut din batrani. Mai exact, a mancat un catel de usturoi pe zi iar dupa doar 30 de […] The post A mancat un cațel de usturoi pe zi. Ce beneficii miraculoase a avut dupa doar 30 de zile appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce e bine sa bei ceai de anghinare. 10 beneficii miraculoase pentru sanatate

09:20, 11.06.2024 - Ceaiul de anghinare a devenit tot mai popular datorita multiplelor beneficii pe care le aduce sanatații. Acest remediu natural, cunoscut inca din antichitate, ofera nu doar o experiența placuta pentru papilele gustative, ci și un boost semnificativ pentru organism.

Beneficii pentru sanatate ale consumului de usturoi inaintea somnului de noapte. Cu cat timp inainte trebuie mancat

18:45, 12.05.2024 - De secole, oamenii s-au bazat pe „farmecele” vindecatoare ale usturoiului. Alicina, o substanța care se gasește in usturoi, lupta in mod natural impotriva germenilor și virusurilor, ținand la distanța boala.

De ce e bine sa bei ceai din cozi de cireșe. Puțini știu ce beneficii miraculoase are asupra sanatații

11:46, 18.04.2024 - Ai auzit vreodata de ceaiul din cozi de cireșe? Puțini știu ce beneficii are atunci cand vine vorba de sanatatea organismului uman. Iata de ce este recomandnat de specialiști și de ce ai putea sa il integrezi in dieta ta.

Motivul pentru care Alexia Eram nu a mancat nimic 36 de ore: „Mai trag puțin de mine”. Cum iși menține silueta fiica Andreei Esca

12:25, 03.04.2024 - Alexia Eram, in varsta de 23 de ani, pune mare accent pe felul in care arata și este dispusa sa faca sacrificii pentru silueta ei. Fiica Andreei Esca nu a mancat nimic timp de 36 de ore, pentru ca a vrut sa țina un post intermitent destul de dur.Se știe faptul ca Alexia Eram acorda o atenție sporita…

Alexia Eram nu a mancat nimic timp de 36 de ore. Cum se simte fosta concurenta de la America Express. De ce a luat aceasta decizie

18:20, 02.04.2024 - Alexia Eram are multa grija de coropul sau, motiv pentru care merge la sala in mod frecvent și consuma alimente sanatoase. De data aceasta, a ținut post intermitent timp de 36 de ore și a surprins pe toata lumea cu decizia luata.

De ce e bine sa bei ceai de castravete amar. 10 beneficii miraculoase pentru sanatate

09:05, 29.03.2024 - In ultimii ani, cercetarile asupra proprietaților terapeutice ale ceaiului de castravete amar au atras atenția din ce in ce mai mult. Iata 10 beneficii miraculoase pentru sanatate. De ce este recomandat.

De ce e bine sa bei ceai de usturoi. Puțini știu ce beneficii uimitoare are

22:45, 26.03.2024 - Cu toate ca poate parea neobișnuit, consumul de ceai de usturoi poate aduce o serie de beneficii surprinzatoare pentru sanatate. Puțini sunt conștienți de puterea acestui lichid aromatic, dar cercetarile recente arata ca acest obicei poate aduce numeroase avantaje pentru organism.

De ce e bine sa bei ceai de cardamom. 9 beneficii miraculoase de care puțini au auzit

14:30, 23.03.2024 - Ceaiul de cardamom devine din ce in ce mai popular datorita numeroaselor sale beneficii pentru sanatate. De la detoxifierea organismului pana la imbunatațirea digestiei și pana la susținerea sanatații inimii, aceasta bautura poate fi un aliat de nadejde.


Ce parere ai despre aceasta stire?