Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A ÎNCREMENIT! Mesajul OBSCEN, găsit de un tânăr în timp ce-şi renova casa pe care o cumpărase (FOTO)

Publicat:

Mesajul unui proprietar a devenit viral pe Internet. Cateva cuvinte obscene scrise de acesta au fost descoperite pe podeaua unei case din 1941. a cumparat o casa cu trei etaje in Charlestown, Boston.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Protestul tanar și puterea vizualului: Mesajul din spatele tricoului provocator

08:55, 22.05.2024 - Protestele au fost intotdeauna un mod esențial de a exprima nemulțumiri și de a solicita schimbari in societate. In Romania, ultimul deceniu a fost marcat de numeroase astfel de manifestari, care au abordat teme de la corupție politica pana la drepturi civile. In acest context, imaginea de fața, cu…

Accident groaznic in Romania. Un preot a murit dupa ce un tanar de 18 ani, fara permis, care cumparase masina chiar azi, a facut o manevra periculoasa

18:30, 14.05.2024 - Un accident ingrozitor a avut loc, marti, intre doua masini, in Costesti, judetul Arges. O persoana a murit, alte doua au fost ranite, dupa ce autoturismele s-au ciocnit. Barbatul care a decedat era preot. Accidentul, provocat de un tanar de 18 ani Accidentul grav ar fi fost provocat de un tanar de…

Comunicat de presa | USR Daia Romana: Silviu-Mihai Moldovan, un tanar pentru viitor!

11:51, 24.04.2024 - Comunicat de presa | USR Daia Romana: Silviu-Mihai Moldovan, un tanar pentru viitor! Comunicat de presa | USR Daia Romana: Silviu-Mihai Moldovan, un tanar pentru viitor! USR Daia Romana are placerea sa anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Romana.…

A aparut o noua metoda de inșelaciune! Cum arata mesajul pe care romanii il primesc și la ce trebuie sa fie atenți

13:30, 11.04.2024 - A aparut o noua metoda de inșelaciune pe Internet! Romanii trebuie sa fie foarte atenți la escrocherii. Iata cum arata mesajul pe care romanii il primesc prin SMS, dar și la ce trebuie sa fie atenți!

Emilia Ghinescu iși sarbatorește fiul! Mesajul emoționant pe care l-a transmis cantareața cu aceasta ocazie, pe internet: „Baiatul meu drag” / FOTO

10:35, 21.03.2024 - Este o zi importanta in familia Emiliei Ghinescu! Celebra interpreta de muzica populara de la noi, care are trei copii, iși sarbatorește astazi, 21 martie 2024, fiul. Iata ce mesaj a transmis cantareața, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Mesajul SRI de 8 martie, viral pe internet: "Cele mai bune filaje nu ne aparțin". Ce au transmis alte instituții

13:50, 08.03.2024 - O postare a Serviciului Roman de Informații (SRI), publicata de 8 martie, a devenit virala pe rețelele de socializare starnind un val de reacții in randul internauților. Mesaje de felicitare de Ziua Internaționala a Femeii au fost transmise și de alte instituții ale statului.

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!

Mesajul controversat al lui Gheboasa, dupa ce a fost audiat de DIICOT. Cantarețul, atac dur pe Internet: ”Tot v-am fraierit...”

22:30, 02.03.2024 - Gheboasa a transmis un mesaj controversat, dupa ce a fost audiat de DIICOT! Daca in urma cu doar o zi a ajuns pe mainile poliției, acum se pare ca atitudinea lui s-a schimbat radical. Artistul a transmis un atac dur, pe Internet.


Ce parere ai despre aceasta stire?