Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost un cârciumar supraponderal, dar s-a transformat într-un maratonist extraordinar! Cum a reușit să își schimbe viața radical! „Aveam 106 kilograme și simțeam că nu mai pot”

Publicat:

a fost candva un carciumar supraponderal, dar, inarmat cu o motivație puternica – sanatatea lui, a reușit sa topeasca 38 de kilograme și sa devina un maratonist de succes.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai fericite zodii ale lunii mai. Au noroc pe toate planurile și pot sa iși schimbe viața radical

19:06, 25.04.2024 - Urmeaza o perioada cu succes pe toate planurile pentru trei zodii. In luna mai se vor bucura doar de reușite, iar nativii sunt incurajați sa faca schimbari majore in viața lor, mai ales daca le-au tot amanat sau pentru care au tot gasit scuze.

Te cunosc de undeva, 20 aprilie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat in Loreen. Cum s-au descurcat cele doua: „Ii faceți viața grea..”

22:20, 20.04.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva a debutat cu un moment special, pregatit de Bella Santiago și Barbara Isasi. Cele doua concurente s-au transformat in Loreen și au interpretat piesa „Tattoo”.

CANDEȘTI: Au salvat o casa veche pe care au transformat-o intr-o locuința de vis

12:30, 21.03.2024 - Locuințele construite cu mai bine de 50 de ani in urma, multe parasite, pot primi o noua viața. O demonstreaza proiectul unui cuplu care locuiește in București și care in timpul pandemiei a realizat ca nimic nu se compara cu viața tihnita de la tara. Așa au inceput sa caute case vechi, cu povești, pentru…

O studenta la medicina a recunoscut cum a reușit sa slabeasca 20 de kilograme in 3 luni. La ce metode a apelat

15:05, 15.03.2024 - O studenta la medicina din Ohio, Statele Unite ale Americii, a dezvaluit secretul care a ajutat-o sa slabeasca 20 de kilograme in doar 3 luni. Iata ce a povestit Jenna Sickler pe pagina sa de TikTok.

Detalii neștiute din viața lui Lili Sandu. „El iși exprima iubirea prin autoritate. In America am fost pentru prima data la psiholog”

10:35, 11.03.2024 - Lili Sandu, in varsta de 44 de ani, și-a deschis sufletul și a vorbit despre o perioada mai puțin placuta din viața ei. Vedeta, care traiește de mai mulți ani o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Silviu Țolu și care i-a daruit un baietel, a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu tatal…

Trei zodii feminine care au noroc triplu in aceasta primavara. Viața lor se va schimba radical

08:35, 04.03.2024 - Aceasta primavara aduce succesul la care au visat pentru trei zodii feminine. Nativele se bucura de reușite in cariera și pe plan financiar, dar nu stau rau deloc nici la capitolul dragoste. Pot sa iși indeplineasca dorințe mai vechi in aceasta perioada.


Ce parere ai despre aceasta stire?