Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost ucis și fratele leului Cecil, tot într-o vânătoare ilegală

Publicat:

Fratele celebrului leu Cecil, Jericho, a fost ucis. El a fost impuscat mortal in aceasta dupa-amiaza timpul unei vanatori ilegale.

Anuntul a fost facut de reprezentantii parcului National din Zimbabwe, care nu au oferit insa mai multe detalii despre moartea lui Jericho.

In pericol sunt acum puii lui Cecil care, potrivit specialistilor, fara protectia tatalui si mai nou a fratelui acestuia, sunt la randul lor in pericol sa fie ucisi de ceilalti lei masculi din rezervatie.

Moartea lui Cecil, unul dintre cele mai fotografiate animale din rezervatiile naturale africane, a provocat…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un parazit provoaca moartea in masa a aricilor de mare, punand in pericol recifele de corali

16:00, 24.05.2024 - O echipa de cercetatori israelieni a descoperit ca un parazit se afla in spatele misterioasei disparitii in masa a aricilor de mare, eveniment care pune in pericol coralii din intreaga lume, conform unei declaratii a Universitatii din Tel Aviv (TAU), citata vineri de Xinhua și Agerpres.

S-a aflat adevarul despre Razvan Lucescu! Anuntul care zguduie lumea fotbalului. Ce a putut sa spuna Dumitru Dragomir

07:35, 24.05.2024 - S-a aflat adevarul despre Razvan Lucescu! Anuntul care zguduie lumea fotbalului romanesc a fost facut de Dumitru Dragomir. Razvan Lucescu tocmai a reusit sa dea lovitura in Grecia. A luat titlul cu cei de la PAOK Salonic.

Doliu in lumea muzicii de petrecere. A murit "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici

15:10, 15.04.2024 - Anunțul a fost facut pe rețelele de socializare chiar de sora artistei."In aceste clipe de adanca tristerte este foarte greu sa gasesti cuvintele, pentru ca.. nimic nu ti mai poate mangaia sufletul .. odata cu pierderea fiintei iubite sora mea draga .. nu te voi uita niciodata surii mia buna ..te iubesc…

Doliu in lumea teatrului din Romania. Actorul Constantin Cojocaru a murit la varsta de 78 de ani

16:15, 13.04.2024 - Intr-o zi de 13, lumea teatrului din Romania a intrat in doliu. Actorul Constantin Cojocaru a murit la varsta de 78 de ani. Anunțul a fost facut de reprezentanții Teatrului Odeon, locului caruia i-a dedicat o mare parte a carierei sale. Colegii de breasla ii plang dispariția artistului care spunea ca…

Doliu in lumea diplomației: a murit primul ministru al Apararii dupa evenimentele din decembrie 1989

12:35, 11.04.2024 - Doliu in lumea diolomației: a murit primul ministru al apararii dupa evenimentele din decembrie 1989Diplomatul Gheorghe Tinca a incetat din viața la varsta de 82 de ani. El a fost primul ministru al Apararii, dupa 1989. Anunțul privind decesul a fost facut de jurnalistul Radu Tudor.

Doliu in lumea politicii romanesti. S-a stins din viata un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu

16:55, 20.03.2024 - E doliu in lumea politica din Romania. A murit Teodor Marius Spinu, fost politician in partidul lui Traian Basescu. Profesorul Spinu era si cadru universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iasi, potrivit stiripesurse.ro.Anuntul privind moartea lui Spinu a fost facut de fostii sai elevi"Cu…

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Cand va inceta Rusia focul in Ucraina: Vladimir Putin a facut anunțul așteptat de toata lumea

13:05, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin, care a ordonat o invazie in Ucraina vecina in urma cu peste doi ani, a declarat ca este deschis la o incetare a focului pe perioada Jocurilor Olimpice de la Paris din vara acestui an, relateaza dpa. Presedintele francez Emmanuel Macron a confirmat intr-un interviu…


Ce parere ai despre aceasta stire?