Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost descoperit un nou Triunghi al Bermudelor. Vezi unde

Publicat:

Disparitiile misterioase ale avioanelor în zona au întetit legendele despre acest loc de pe Terra. Însa jurnalistii britanici de la vorbesc despre descoperirea unui nou astfel de loc dupa ce 15 avioane au disparut de pe radare chiar în acea zona.

Este vorba despre insulele arhipelagului din Venezuela, loc în care vinerea trecuta un incident asemanator a avut loc. Un avion usor, în care se aflau sase persoane printre care si creatorul de moda italian si iubita lui, a disparut

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Taiței retrași de la vanzare, dupa ce s-a descoperit ca pot cauza „otravire acuta”

16:55, 12.06.2024 - Trei sortimente de taiței sud-coreeni, care se gasesc și in magazinele din țara noastra, au fost retrase de la vanzare in Danemarca, intrucat pot cauza „otravire acuta”, relateaza The Guardian.

De ce a murit Michael Mosley. Anchetatorii au vazut imaginile de pe camerele video din zona unde a disparut prezentatorul TV

19:05, 10.06.2024 - Moartea medicului si omului de televiziune britanic Michael Mosley s-a produs din cauze naturale, arata o ancheta preliminara, dupa ce a fost facuta autopsia cadavrului gasit pe insula greceasca Symi, scrie The Guardian.

Celebrul jurnalist britanic disparut in Grecia a fost gasit mort: 'Pot confirma ca este el'

12:25, 09.06.2024 - Autoritatile elene au confirmat ca trupul unui barbat, despre care se crede ca ar fi medicul si omul de televiziune britanic Michael Mosley a fost gasit pe insula Symi, relateaza The Guardian, potrivit news.ro.

FOTO Arheologii au descoperit desene cu gladiatori in ruinele vechiului oraș Pompei

04:45, 30.05.2024 - Desene cu gladiatori despre care se crede ca au fost facute de copii inspirati de vizionarea luptelor din amfiteatrul din Pompei se numara printre cele mai recente descoperiri facute in ruinele vechiului oras roman, potrivit The Guardian, scrie News.ro.

Acces Direct. Tatal lui Calin, declarații despre seara in care fiul lui a disparut. Ce a descoperit parintele in noaptea fatidica: „Cu vreo ora inainte...”

20:36, 10.05.2024 - Mama lui Calin nu mai are liniște de cand știe ca fiul ei este de negasit. Au trecut deja ani buni de cand, pe atunci copil, a disparut. Intre timp, mama lui spune ca de vina ar fi fost un tractorist, care ar fi dat peste el, dar nici in prezent nu se știe cu adevarat ce s-a intamplat cu el.

Poate Romania sa aiba propriul program pentru viitor?

10:26, 25.04.2024 - In jurul globului se afla peste 4500 de sateliți. Mai precis, la finalul anului 2021 erau 4550. Peste 70 de țari dețin sateliți de telecomunicații, iar Romania nu se afla printre ele. Lista lor poate fi parcursa aici: Printre națiunile care au proprii sateliți in jurul pamantului, in fruntea clasamentului…

Misteriosul tunel descoperit din intamplare in apropiere de o inchisoare din Paris

20:10, 03.04.2024 - Un tunel misterios, aflat inca in construcție, a fost descoperit langa o inchisoare din sudul Parisului in timpul unor lucrari la rețeaua de electricitate. Nu se știe care este scopul lui, iar surse din poliție spun ca nu pare sa faca parte dintr-un plan de evadare, relateaza The Guardian.

Acces Direct. Poetul Victor, care a fost dat disparut in ianuarie, gasit fara suflare! Barbatul a fost descoperit in apropierea casei / VIDEO

18:05, 01.04.2024 - Moartea poetului pare desprinsa din filmele polițiste! Victor a disparut in luna decembrie a anului trecut, iar nepotul l-a cautat foarte mult. Zilele trecute, trupul neinsuflețit al unchiului a fost gasit aproape de casa, iar indiciile de la fața locului duc spre ipoteze șocante. Lucian, nepotul poetului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?