Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A chemat-o la el acasă mințind că e bolnav de cancer. Cum a ajuns femeia când a scăpat din mâinile fostului iubit

Publicat:

O femeie care s-a grabit sa-i fie alaturi fostului iubit, dupa ce acesta ar fi aflat ca are cancer, a avut parte de șocul vieții ei când a ajuns la el acasa.

De fapt, a mințit-o pe fosta lui iubita ca este bolnav și a atacat-o cu o bâta de baseball odata ce a pașit în casa lui, scrie .

, o coafeza în vârsta de 23 de ani din Broadstairs, Kent, a ajuns plina de sânge și vânatai la spital, dupa ce a scapat din mâinile fostului iubit.

Ea a povestit ca barbatul era extrem de furios și gelos ca…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO – Moment istoric – Bolnav de cancer, regele Charles il numește pe prințului Williams in funcția de colonel-șef al Corpului Aerien al Armatei Britanice

22:20, 13.05.2024 - FOTO – Moment istoric – Bolnav de cancer, regele Charles il numește pe prințului Williams in funcția de colonel-șef al Corpului Aerien al Armatei BritaniceRegele Charles a predat oficial prințului William rolul de colonel-șef al Corpului Aerien al Armatei, informeaza Sky News.

Dan Ciotoi, solistul formației Generic, a scapat de cancer dupa luni de chin

21:36, 07.05.2024 - Dan Ciotoi, solistul din formația Generic, s-a vindecat de cancer la colon, dupa o lupta grea cu boala nemiloasa. Dan Ciotoi a ajuns pe masa de operație la inceputul anului, din cauza unor dureri groaznice in zona abdominala. Citește și: Pe 7 mai 2006 murea Gabriel Amarazeanu. FC Argeș nu l-a uitat…

Laurențiu Reghecampf l-a chemat pe Dan Alexa la procesul impotriva Prodancai! Antrenorul ii cere fostului sau prieten sa recunoasca amantlancul

21:35, 30.04.2024 - Laurențiu Reghecampf nu se da deloc batut și este dispus sa-și umileasca soția cu orice preț! Astfel, antrenorul și avocații sai au recurs la o strategie care o vor distruge pe Ana Maria Prodan!CITEȘTE AICI ce plan diabolic a pus la cale Reghecampf!

Un imigrant bolnav de cancer a caștigat 1,3 miliarde de dolari, unul dintre cele mai mari premii de loterie din SUA

09:45, 30.04.2024 - Caștigatorul unuia dintre cele mai mari premii ale loteriei americane, in valoare de 1,3 miliarde de dolari, este un imigrant din Laos, bolnav de cancer. El și soția lui iau jumatate din bani, iar restul premiului il impart cu un prieten.

"Am uitat sa mor" | Cazul impresionant al unui barbat bolnav de cancer terminal care s-a recuperat dupa ce s-a mutat intr-o tara inclusa in "Zona Albastra"

19:40, 28.04.2024 - Un barbat de 66 de ani, care suferea de cancer pulmonar in faza terminala, a luat decizia de a se intoarce acasa, intr-o tara inclusa in Zona Albastra. La scut timp starea sa de sanatate s-a imbunatațit considerabil si 30 de ani mai tarziu si-a spus poves

Cum cereau medicii de la spitalul Sf. Pantelimon mita pentru diagnostice greșite. „Sa nu uitati sa trimiteți bani in plic”

13:41, 15.04.2024 - „Anul trecut la sfarsitul lunii noiembrie cand mi-a fost recomandat sa o internez pe mama mea la acest spital, la Sfantul Pantelimon pentru niste analize, pentru un CT. Persoana care m-a trimis acolo mi-a spus sa pun in plicul cu acte 250 de lei. Eu am zis, mama e asigurata, na la stat nu are rost,…

Cum cereau medicii de la spitalul Sf. Pantelimon mita pentru diagnostice greșite. „Sa nu uitati sa trimiteți bani in plic”

15:16, 14.04.2024 - „Anul trecut la sfarsitul lunii noiembrie cand mi-a fost recomandat sa o internez pe mama mea la acest spital, la Sfantul Pantelimon pentru niste analize, pentru un CT. Persoana care m-a trimis acolo mi-a spus sa pun in plicul cu acte 250 de lei. Eu am zis, mama e asigurata, na la stat nu are rost,…


Ce parere ai despre aceasta stire?