Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A avut loc ședința fracțiunii PSRM. Ce subiecte au fost discutat

Publicat:

Deputații PSRM au avut, astazi, o ședința de lucru, la care s-a discutat agenda de lucru pentru urmatoarea perioada. Despre aceasta liderul socialiștilor, , a anunțat pe Facebook. "Sunt bucuros sa remarc ca deputații au fost unanimi in opinia ca doar prin dialog poate fi identificata cea mai buna soluție de depașire a crizei, exprimandu-și determinarea de a continua discuțiile in aces

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Igor Dodon iși va pune panglica Sf. Gheorghe și in acest an, pe 9 mai: „Curtea Constituționala nu interzice acest lucru”

13:05, 26.04.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon, susține ca și in acest an, pe data de 9 mai, el va merge la marșul din centrul capitalei cu panglica Sf.Gheorghe la piept. „Este decizia Curții Constituționale care spune ca in semn de comemorare, purtarea acestei panglici nu este interzisa”, a declarat Igor Dodon.

(live) Deputații, in ședința. Moartea groaznica a Anei-Maria, discutata in Parlament: „A murit doar pentru ca este femeie”

11:30, 25.04.2024 - Deputații se intrunesc in ședința plenara, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza mai multe subiecte, printre care și Proiectul de lege privind pilotarea votului prin corespondența, care a provocat mai multe discuții contradictorii in spațiul public, dar și cateva proiecte privind ratificarea unor…

Primaria Constanta: Intalnire de lucru la Directia Generala de Asistenta Sociala. Iata despre ce s-a discutat

08:46, 19.04.2024 - Tema principala a intalnirii a constituit o aplicarea metodei managementului de caz pentru persoanele varstnice, discutarea prioritatilor in acest domeniu, identificarea celor mai bune solutii pentru seniorii municipiului Constanta si conturarea unor actiuni comune viitoare care pot fi organizate atat…

(live) CSP, in ședința: Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

09:26, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Grosu catre deputați: „Ce-i cu voi oameni buni?! La lucru”

10:45, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Grosu catre deputați: „Cei cu voi oameni buni?! La lucru”

10:41, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

Igor Dodon este in vizita la Moscova: A avut o intrevedere cu Patriarhul Kirill. Despre ce au discutat

14:05, 21.02.2024 - Ex-președintele Republicii Moldova, Igor Dodon s-a intalnit cu Patriarhul Moscovei și al Intregii Rusii, Kirill, in cadrul vizitei pe care o intreprinde la Moscova, informeaza serviciul de presa al Patriarhiei ruse.

Klaus Iohannis a convocat ședința CSAT pe 21 februarie. Ce subiecte vor fi discutate

11:11, 12.02.2024 - Președintele Klaus Iohannis a convocat o ședința a Consiliului Suprem de Aparare a Țarii, miercuri, 21 februarie, la Palatul Cotroceni. In cadrul ședinței vor fi prezentate raportul CSAT pe 2023, dar și situația de securitate in zona Marii Negre, in contextul razboiului din Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?