Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A apărut trailerul de la Sparkle, ultimul film în care a jucat Whitney Houston

Publicat:

Fanii regretatei o pot admira, curand, in ultimul ei film Sprakle, al carui trailer a fost lansat luni. Artista straluceste in rolul unei mame cu trei fiice pasionate de muzica, dornice de succes, dar care au si probleme cu drogurile.

Aceasta scena a fost filmata cu cateva luni inainte ca sa moara. Intregul film a fost gata cu trei luni inainte de tragedie, atunci cand artista era in plina forma. Jucase exceptional rolul mamei a trei fete cu voci de aur, care vor sa ajunga cineva in muzica.

Artista a regasit in film…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

PSG a castigat si Cupa Frantei: Mbappe a jucat ultimul meci in tricoul parizienilor

03:25, 26.05.2024 - Echipa franceza PSG a invins sambata seara, in finala Cupei Frantei, pe Olympique Lyon, scor 2-1, castigand trofeul. Kylian Mbappe a evoluat pentru ultima oara in tricoul lui PSG, informeaza news.ro.Incidentele provocate de suporteri au continuat si pe stadion.

Kylian Mbappe nu iși poate lua adio de la fanii lui PSG: Nu va juca in ultimul meci al sezonului din Ligue 1

12:51, 19.05.2024 - Starul Kylian Mbappe nu va evolua pentru Paris Saint-Germain in ultimul meci al echipei sale in actuala editie a campionatului de fotbal al Frantei, impotriva formatiei FC Metz, antrenata de Ladislau Boloni, informeaza AFP.

Cum a aparut Alina Pușcaș alaturi de soțul ei. Medicul stomatolog Mihai Stoenescu a atras atenția fanilor: „Ce ochi fascinanți are”

10:36, 15.05.2024 - Alina Pușcaș a aparut intr-o ipostaza rara alaturi de soțul ei. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 e casatorita civil din anul 2019 cu Mihai Stoenescu și impreuna au trei copii. Dincolo de cariera ei in actorie și televiziune, Alina Pușcaș și-a intemeiat o familie alaturi…

Vești bune pentru fanii 'Mad Max'! Regizorul George Miller pregatește o noua serie cu Tom Hardy in rolul principal

09:41, 03.05.2024 - Regizorul australian George Miller a anuntat miercuri, pentru Entertainment Weekly, ca scrie o noua aventura "Mad Max" pentru Tom Hardy, care are loc cu un an inainte de evenimentele povestite in "Fury Road", conform news.ro.

Jurnalista care a aparut dansand alaturi de Silvestru Șoșoaca, amenințata de fanii Dianei Șoșoaca

21:11, 27.04.2024 - Culmea, jurnalista a incercat sa reclame la CNA mai multe televiziuni dupa ce au difuzat imaginile, postate chiar de ea pe rețelele de socialziare, sub pretextul ca i-ar strica imaginea publica. Silvestru Șoșoaca a scos certificat de la INML, dupa ce a fost atacat in fața Guvernului: Daca e un ordin,…

Val de critici dupa ce Catalin Maruța a aparut așa. Ce scrie pe tricoul lui, fanii au luat foc: “Talent de 2 lei!”

22:30, 24.04.2024 - Catalin Maruța, pus la zid de fani. In ultima vreme a fost aspru criticat pentru comportamentul sau din public și de data aceasta a comis-o din nou. Celebrul prezentator TV a avut o apariție controversata, pe care urmaritorii sai nu au putut-o lasa sa treaca netaxata. Catalin Maruța, gest neașteptat…

Fost lider in Pentagon, despre scenariul in care Ucraina pierde razboiul: Rolul crucial jucat de Republica Moldova

08:10, 08.04.2024 - Stephen Brian, cel care a ocupat funcția de secretar adjunct al Apararii SUA, a scris un articol pentru publicația Asia Times, in care a vorbit despre mai multe scenarii legate de razboiul din Ucraina, dar și rolul crucial pe care il poate juca Republica Moldova, scrie evz.ro .

Cum i-au motivat fanii pe romanii de la Gaziantep. Ce surpriza le-au facut dupa ultimul meci!

17:40, 05.04.2024 - Denis Draguș (24 de ani) și Alexandru Maxim (33 de ani), titulari incontestabili la Gaziantep, au uitat de grijile retrogradarii, dupa ce suporterii le-au facut cadou cate un portret inramat in creion. Romanii le-au mulțumit și le-au promis ca vor redresa situația complicata chiar de la meciul urmator…


Ce parere ai despre aceasta stire?