Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A apărut o nouă versiune a poveștii 'Twilight'. Află AICI ce se întâmplă cu personajele!

Publicat:

Povestea seriei &"Twilight&" a fost rescrisa și are o abordare complet diferita fața de știam pâna acum.

a facut acest lucru pentru a marca 10 ani de la de la apariția primei carți din seria-fenomen cu vampiri și vârcolaci.

În volumul numit &"Viața și Moarte: Amurgul reimaginat&", Bella și Edward au facut schimb de roluri, așa ca de aceasta data, Bella este vampirul care îl seduce pe adolescentul Edward. Noua carte are 442 de pagini și va fi lansata marțea viitoare, în .

a declarat…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Un selfie i-a salvat viața - A dus la diagnosticarea unei tumori cerebrale la o femeie

13:21, 18.03.2024 - O femeie din Florida a descoperit ca are o tumoare cerebrala dupa ce a observat ca ochiul ei drept era cazut intr-un selfie facut in timpul unei calatorii la New York, potrivit mediafax. Amanda Troutwine, in varsta de 33 de ani, a facut o serie de fotografii in fața unor repere celebre, dar a fost…

Ce se intampla cu Kate Middleton dupa operație. Informațiile ciudate care au aparut in Marea Britanie

18:00, 09.03.2024 - Kate Middleton se afla in recuperare dupa o operație abdominala efectuata la Londra – sau asta susține Casa Regala britanica. Printre cetațenii englezi au aparut tot felul de speculații ciudate. Unii spun ca prințesa ar fi fost batuta de soț, alții ca are nevoie de pauza dupa o reapariție a amantei…

Bogdan Mocanu, reacție dupa ce in spațiul public au aparut discuții intre fosta iubita, Andra Voloș, și mama lui. Ce mesaj ii transmite artistul celei care i-a dat viața

22:50, 23.02.2024 - Bogdan Mocanu vorbește despre discuțiile care au facut inconjurul internetului. Mama artistului și fosta partenera, Andra Voloș, au avut un schimb de replici in vazul tuturor. Cantarețul vorbește și despre asocierile facute de carcotași, cele legate de el și de copilul fostei iubite.

Power Couple Romania, 21 februarie 2024. Eliza Natanticu, momente cumplite in timpul probei la inalțime. Concurenta a izbucnit in lacrimi: ”E vorba despre viața și moarte” / VIDEO

00:35, 22.02.2024 - Eliza Natanticu a trecut prin moemnte cumplite in timpul probei la inalțime. Concurenta și-a dorit sa renunțe, dupa ce a facut un atac de panica. Cu toate ca actorul a incercat sa o calmeze, cei doi au ales sa incheie proba, astfel ca au obținut doar trei puncte.

Putin: Pentru noi, tot ce se intampla pe frontul din Ucraina este o chestiune de viața și de moarte

14:46, 18.02.2024 - Evenimentele de pe campul de lupta din Ucraina sunt o chestiune de „viața și de moarte” pentru Rusia, care i-ar putea determina soarta, a declarat Vladimir Putin intr-un interviu televizat duminica, transmite The Moscow Times, care citeaza AFP.

Taylor Swift ameninta un student ca-l da in judecata pentru ca i-a urmarit avionul privat. „E o chestiune de viața și de moarte”

08:36, 07.02.2024 - Un student de 21 de ani care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii cantareței Taylor Swift l-au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a publicat online informatiile despre zborul ei, transmite BBC.Studentul, pe nume Jack Sweeney, foloseste date disponibile publicului…


Ce parere ai despre aceasta stire?