Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

80 de specii de extratereştri trăiesc pe Pământ, avertizează un fost ministru al Apărării

Publicat:

Un fost ministru al Apararii din Canada crede ca pe Terra sunt zeci de mii de extraterestri, iar acestia ne-au dat de curand un avertisment.

, fost ministru al Apararii din Canada in anul 1960 considera ca in lume sunt peste 80 de specii de extraterestri, scrie adevarul.ro.

El a discutat subiectul la „“, unde a adus argumente pentru existenta acestora. „In 1961 au trecut peste 50 de avioane extraterestre. voia sa apese butonul de panica, dar s-a razgandit.

Dupa trei ani au stabilit ca cel putin patru specii au vizitat planeta…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul italian al Apararii, luat cu ambulanța direct de la o intrunire

13:15, 22.05.2024 - Ministrul italian al Apararii, Guido Crozetto, a fost preluat de o ambulanța in seara zilei de 21 mai pentru a fi examinat dupa ce i s-a facut rau la o ședința a organismului consultativ de aparare al țarii. Despre aceasta scrie „Adevarul european” cu referire la Rai News. {{745632}}Crozetto a fost…

Ce spune un consilier prezidențial ucrainean despre numirea noului ministru rus al apararii. „Va fi o tara militarista”

21:15, 13.05.2024 - Alegerea unui economist ca ministru al apararii in Rusia arata cat de departe merge Moscova pentru a-si reforma economia astfel incat sa raspunda necesitatilor de razboi, a decrat luni consilierul prezidential ucrainean Mihailo Podoliak.

Primele declarații ale noului ministru rus al apararii. De ce a ales Putin un economist civil in locul lui Șoigu

20:05, 13.05.2024 - Andrei Belousov, fost vicepremier, propus de presedintele rus Vladimir Putin pentru postul de ministru al apararii in noul guvern, a declarat luni ca militarii au nevoie de un mai mare acces la locuinte, ingrijiri medicale si beneficii sociale, relateaza Reuters.

Ben Wallace, fostul ministru al apararii britanic, avertizeaza cu privire la inghetarea razboiului din Ucraina

10:06, 26.04.2024 - Fostul ministru al apararii britanic, Ben Wallace, a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la inghetarea razboiului din Ucraina, intr-un interviu in care a vorbit despre perspectivele acestui conflict cu Rusia, relateaza vineri dpa.

NASA are ambitii mari pentru Marte, dar și probleme cu banii pe Pamant: „11 miliarde de dolari e prea mult”

11:56, 16.04.2024 - Chiar si in spatiu trebuie sa se faca economie: NASA cauta modalitati pentru a aduce pe Terra roci prelevate de pe Marte, mai repede si mai putin costisitor, a anuntat luni agentia spatiala americana, dupa critici aduse bugetului sau, considerat „nerealist”. 

Ziua internationala a zborurilor cu echipaj uman in spatiu, marcata in 12 aprilie

13:06, 12.04.2024 - La 12 aprilie 2024, este aniversata Ziua internationala a zborurilor cu echipaj uman in spatiu. Marcarea acestei zile a fost instituita de Adunarea Generala a ONU prin Rezolutia 65/271 din 7 aprilie 2011. La nivel international, aceasta zi are rolul de a aminti public despre inceputul epocii spatiale…

„Cometa diavolului”, fotografiata din Romania: „Spectacol celest”

17:30, 08.04.2024 - Un eveniment rarisim a fost fotografiat duminica, 7 aprilie, de George Gaman, un pasionat de de fotografie, astronomie și IT, cum se recomanda pe pagina sa de Facebook. El a imortalizat cometa 12P/ Pons-Brooks, supranumita „Cometa Diavolului”, care, potrivit The Guardian. iși incheie orbita și se apropie…

Noi date despre asteroidul care va trece la mica distanța de Terra. Exista vreun risc sa loveasca planeta?

23:55, 12.03.2024 - Asteroidul cu un diametru de doar 340 de metri va trece foarte aproape de Terra in ziua de 13 aprilie 2029, la o distanța de doar 32.000 de kilometri, o valoare aproape nesemnificativa la scara cosmica, potrivit Live Science . Astronomii de la Universitatea Western, Ontario și Universitatea din Waterloo,…


Ce parere ai despre aceasta stire?