Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

7 sfaturi utile ca sa pregatesti un pachetel pe placul scolarului tau

Publicat:

Un sandvis, o punga cu covrigei si-un mar ndash; cam acestea sunt alimentele care formeaza plictisitorul pachetel de scoala al micutului tau, nu-i asa? Contrar dorintelor tale, o astfel de masa anosta nu va face altceva decat sa-l determine pe cel mic sa lase alimentele in ghiozdan, sa se infometeze sau sa-si cumpere ceva nesanatos de la chisoc.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

ALIMENTE ȘI SFATURI UTILE Cum sa calmezi arsurile la stomac și sa previi refluxul gastroesofagian

08:15, 02.06.2024 - Daca simptomele persista, este recomandat sa consulți un medic pentru mai multe investigații și tratament. The post ALIMENTE ȘI SFATURI UTILE Cum sa calmezi arsurile la stomac și sa previi refluxul gastroesofagian first appeared on Informatia Zilei .

3 lucruri utile in domeniul construcțiilor pe care le poți obține din canepa

11:00, 29.05.2024 - Contrar opiniilor populare, cultura de canepa nu este interzisa in Romania.  Totuși, abia incepand cu anul 2012 aceasta a inceput sa primeasca mai multa atenție, ajungand in prezent sa fie considerata foarte profitabila datorita faptului ca planta de canepa poate fi folosita in diverse domenii.  Iata…

SFATURI UTILE Importanța meselor regulate pe parcursul zilei

13:30, 16.05.2024 - Mesele regulate pe parcursul zilei sunt o problema pentru mulți dintre noi din cauza programului de lucru incarcat.  The post SFATURI UTILE Importanța meselor regulate pe parcursul zilei first appeared on Informatia Zilei .

Cum sa asortezi bijuteriile cu ținutele? 7 sfaturi utile

15:16, 13.05.2024 - Sursa foto: Shutterstock Bijuteriile pot fi detalii cheie in completarea unei ținute, adaugand stralucire și rafinament sau chiar oferind un accent de personalitate. Asortarea lor corecta cu ținuta potrivita insa, poate fi uneori o provocare. Iata cateva sfaturi utile pentru a te asigura ca bijuteriile…

Petrecere in siguranța: sfaturi utile pentru organizarea unei petreceri memorabile in curtea casei

10:10, 02.05.2024 - Organizarea unei petreceri in curtea casei poate fi o modalitate minunata de a aduce oamenii impreuna și de a crea amintiri de neuitat. Un aspect foarte important pentru succesul petrecerii este siguranța invitaților. Ca organizator, este recomandat sa oferi o atenție deosebita acestui detaliu semnificativ,…

SFATURI UTILE Optimizarea absorbției Vitaminei D in organism

12:56, 26.03.2024 - Este important sa urmați recomandarile medicului și sa ajustați doza și modul de administrare in funcție de nevoile individuale ale organismului. The post SFATURI UTILE Optimizarea absorbției Vitaminei D in organism first appeared on Informatia Zilei .

Care sunt beneficiile și riscurile dușurilor reci? Sfaturi utile.

13:05, 20.03.2024 - Dușurile reci caștiga popularitate și reprezinta o modalitate eficienta de a incepe ziua datorita beneficiilor pe care le ofera, precum imbunatațirea sanatații mentale, energizarea organismului și diminuarea durerilor musculare. Care sunt riscurile asociate și ce trucuri utile puteți folosi?


Ce parere ai despre aceasta stire?