Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

6 tehnici de slăbit în cada cu apă fierbinte! Încearcă și tu (chiar dacă îți place dușul)!

Publicat:

Este foarte bine cunoscut faptul ca oricare contact corporal mai indelungat cu apa de temperatura diferita de cea a corpului poate influenta metabolsimul.

Astfel, atat contactul cu apa calda, cat si cu cea rece, sub dus, dar mai ales in cada poate influenta anumite reactii nervoase si endocrine de control al transformarilor grasimilor din ficat, sange si stratul de sub piele.

Tehnici de slabit in cada cu apa fierbinte
1. Inainte de micul dejun, la 10-12 minute dupa trezire, intra in cada cu apa la temperatura corpului sau cu 1-2 grade C mai ridicata. Stai relaxata 4-5 minute,…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta delicioasa și ușoara de cheesecake. Are doar patru ingrediente și e gata in 30 de minute

15:55, 09.05.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi și sa nici nu iți bați prea tare capul? Daca iți dorești sa gatești un desert simplu, pe care sa il faci cu un minim de agitație, atunci ai ajuns in locul potrivit. Incearca aceasta rețeta de cheesecake, un preparat cu doar cateva ingrediente de baza, gata in 30 de…

Adrian Vancica a slabit considerabil: „Sa va dau rețeta mea?” Cum incearca sa ascunda schimbarea atunci cand il joaca pe Celentano

07:51, 02.05.2024 - Adrian Vancica, actorul care da viața de peste un deceniu personajului Celentano in celebrul serial romanesc „Las Fierbinți”, a decis ca este momentul sa faca o schimbare in alimentație și a slabit considerabil in ultima vreme.

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

12:05, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

TEHNICI DE DEZVOLTARE Dezvoltarea personala și timpul pe care ni-l dedicam noua inșine

19:50, 27.03.2024 - Atunci cand ne gandim la o viata implinita e posibil sa ni se indrepte gandurile spre vreo reteta minune care sa ne ofere si garantia ca asa va fi viata noastra daca le punem toate cap la cap si respectam cele scrise in reteta.  The post TEHNICI DE DEZVOLTARE Dezvoltarea personala și timpul pe care…

Pulpa de rata cu ceapa caramelizata si cuscus

00:35, 15.03.2024 - Ingrediente: pulpa de rata condimente (sare, piper, cimbru) felii de portocala Se condimenteaza pulpa de rata si se pune pe 2-3 felii de portocala, invelita intr-o hartie de copt. Se introduce la cuptor, 40 de minute la 180 de grade, apoi se creste temperatura la 200 de grade, cu ventilatie si se scoate…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Salata Tabbouleh cu rodie

00:30, 23.02.2024 - Ingrediente 50 de gr. de cuscus 150 ml apa fierbinte 1 legatura de patrunjel proaspat 1 rodie 10 rosii cherry 1 ceapa rosie ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie Optional: lipii libaneze Mod de preparare Se hidrateaza cuscus in 150 ml apa fierbinte, pentru 15 minute, intr-un bol acoperit. Intre…


Ce parere ai despre aceasta stire?