Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

5 ingrediente surprinzătoare pe care le mâncam zilnic fără să ştim

Publicat:

1. Plumb

Doamnelor, de cate ori va dati cu ruj, de dimineata pana seara? Potrivit unui studiu realizat in 2004, 28% din rujuri contin substante care pot cauza cancer, iar o alta cercetare, din 2007, releva faptul ca 50% din rujurile de pe piata au plumb. Mai mult, o femeie "mananca" intre 2 si 5 kilograme de ruj de-a lungul vietii. Daca vreti sa evitati plumbul din ruj, orientati-va spre alternativele organice.

2. 46 lingurite de zahar

Toata lumea stie ca zaharul in exces dauneaza grav sanatatii si se fereste pe cat poate de el. Cu toate acestea, pe zi, mancam in jur de 46 de…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

INFOGRAFIC – Cine ar caștiga razboiul nuclear mondial? Topul țarilor cu cele mai multe focoase nucleare (studiu american)

23:20, 17.04.2024 - Statele Unite au in prezent 5.044 de focoase nucleare in arsenalul sau militar, in timp ce Rusia are 5.580, potrivit unui studiu realizat de Federația Oamenilor de Știința Americani. Potrivit acestui studiu, China are 500 de focoase nucleare, Franța are 290, iar Marea Britanie are 225.

Sondaj exclusiv AtlasIntel pentru Digi24. Rezultate surprinzatoare pentru alianța PSD-PNL. AUR aduna cele mai multe voturi de la tineri

15:45, 10.04.2024 - Cum vor vota romanii la europarlamentare? Este intrebarea la care raspunde cel mai recent sondaj realizat de AtlasIntel in exclusivitate pentru Digi24. Cosmin Prelipceanu va aduce la Jurnalul de Seara, de la ora 20, datele culese de cea mai precisa casa de sondare din Statele Unite ale Americii, la…

STUDIU: Șoferii inca se tem de mașinile autonome. Procentajul a crescut din 2022

15:55, 15.03.2024 - Mașinile autonome sunt inca departe de a deveni o normalitate, chiar daca pe strazile din Statele Unite ale Americii poți vedea cateva taxi-uri fara șofer. Tehnologia evolueaza foarte rapid, așa ca apariția mașinilor autonome pe strazi, intr-un numar tot mai mare, este doar o chestiune de timp. Chiar…

Cat de multa apa ar trebui sa bei zilnic, de fapt. Experții au revenit cu un nou studiu

13:26, 08.03.2024 - Apa este un aliemnt vital, fara de care nu am putea supraviețui. Cu toții știm ca este important consumul acesteia in cantitați cat mai mari, dar specialiștii au explicat care este, de fapt, cantitatea exacta de care avem nevoie. Un. nou studiu dezvaluie cata apa trebuie sa bem zilnic. Cata apa este…

Ce viața duce Irinel Columbeanu la azil: „Recent i s-au facut toate analizele medicale”. Merge la sala zilnic și a inceput sa primeasca pensia

15:55, 05.03.2024 - Irinel Columbeanu locuiește la un azil din Ghermanești de aproape jumatate de an, iar acolo are parte de cele mai bune condiții. Fostul soț al Monicai Gabor primește lunar o pensie de 2.000 lei.Dupa ce și-a pierdut intreaga avere, Irinel Columbeanu a ajuns sa locuiasca la un camin de batrani, același…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Cancerului hepatic ar putea fi provocat de decalajul cronic de fus orar

10:15, 12.02.2024 - Studiile epidemiologice la om au asociat decalajul orar cronic, cunoscut si sub numele de disfunctie circadiana cronica, cu un risc crescut de cancer hepatic. Un studiu publicat recent in Statele Unite aduce primele dovezi in acest sens, informeaza News.ro. Un studiu recent condus de cercetatori de…

Legatura dintre decalajul cronic de fus orar și riscul de cancer hepatic (studiu)

07:30, 12.02.2024 - Atunci cand sunt intrebati ce ar putea cauza cancerul, oamenii se gandesc cel mai probabil la substante chimice, cum ar fi tutunul, sau la radiatiile razelor ultraviolete ale soarelui, dar, probabil, decalajul orar cronic nu le vine in minte. Studiile epidemiologice la om au asociat decalajul orar cronic,…


Ce parere ai despre aceasta stire?