Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

4 alimente care se transformă în OTRAVĂ dacă sunt ținute în frigider

Publicat:

Primul ingredient care poate deveni toxic este și unul dintre cele mai populare in aproape orice bucatarie: USTUROIUL.1. Nu cumparați NICIODATA usturoi gata curațat, mai ales daca nu-l folosiți imediat sau intreaga cantitate. De asemenea, nu puneți in frigider cațeii de usturoi proaspat curațați, pentru a-i folosi cu alta ocazie. Explicația este ca usturoiul decojit produce foarte rapid mucegai, iar acesta este asociat anumitor forme de cancer, potrivit nutriționistului și medicului . UTILIZAREA CORECTA: Folosiți usturoi proaspat și curațați atat cat aveți nevoie. Daca va raman caței…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

LIVE VIDEO ”Paștenii” de la Vinerea, obicei vechi pastrat cu sfințenie din anul 1946: Vinul și painea, duse la Biserica de localnicii de 60 de ani, imbracați in costume populare

08:10, 02.05.2024 - LIVE VIDEO ”Paștenii” de la Vinerea, obicei vechi pastrat cu sfințenie din anul 1946: Vinul și painea, duse la Biserica de localnicii de 60 de ani, imbracați in costume populare ”Paștenii” de la Vinerea, obicei vechi pastrat cu sfințenie din anul 1946: Vinul și painea, duse la Biserica de localnicii…

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

11 alimente foarte sanatoase pe care nu le mananca „aproape nimeni”

10:30, 15.04.2024 - Blogul Spatula Desserts prezinta alimente benefice pe care nu le mananca „aproape nimeni”, oferind și cateva motive hazlii pentru aceasta situație. Publicația online ii aparține lui Katalin Nagy, dezvoltator de rețete, fotograf și specialist in marketing digital. Ea este, de asemenea, autor la platforma…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Salate celebre cu istorie: De unde vin și care este povestea celor mai populare salate din lume?

10:46, 28.03.2024 - Daca ar fi sa te gandești la o masa echilibrata și sanatoasa, salata este un preparat pe care cu siguranța il iei in considerare. Dar cand te oprești sa te gandești la istoria sa, descoperi ca aceste preparate delicioase au calatorit prin timp și spațiu, adaptandu-se și imbrațișand influențele culturale…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

SFATURI PRACTICE Cum sa tai ceapa fara lacrimi

18:55, 11.02.2024 - Transforma provocarea taierii cepei dintr-o experiența lacrimogena intr-una placuta, aplicand aceste strategii verificate, care te vor ajuta sa eviți iritarea ochilor și sa gatești confortabil, fara lacrimi. The post SFATURI PRACTICE Cum sa tai ceapa fara lacrimi first appeared on Informatia Zilei .

Reteta de supa minestrone – cea mai buna supa din legume

09:06, 05.02.2024 - Supa minestrone este rețeta italiana de supa de legume, cu ierburi proaspete ce ofera arome unice și un gust savuros. Este o rețeta ce se diferențiaza prin versatilitatea și diversitatea ingredientelor și poate fi pregatita rapid acasa. Iata cateva idei de rețete pentru supa minestrone.Supa minestrone…


Ce parere ai despre aceasta stire?