Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

24 de candidaţi pretind la fotoliile de membru al Consiliului de Observatori al companiei publice Teleradio Moldova

Publicat:

24 de persoane si-au depus dosarul in concurs, a declarat pentru IPN secretarul CCA, Dorina Curnic.

La concurs s-au inscris Alexandru Grosu, Eugeniu Ribca (pentru mandat repetat), Ion Bunduchi, Vitalie Tapes (pentru mandat repetat), Nicu Scorpan, Vasile Chirilescu, Tudor Osoianu, Nicolae Spataru, Dumitru Tira. De asemenea, si-au depus dosarele Petru Macovei, Ilie Rotaru, , , , , , , , , , , , , .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oleg Brega: Candidez la parlamentare ca sa influentez agenda publica

08:46, 17.08.2018 - Activistul civic Oleg Brega a anuntat printr-o inregistrare video ca va candida la alegerile parlamentare care vor avea loc pe 24 februarie 2019 in Republica Moldova. El a afirmat ca isi va inainta candidatura inclusiv pentru a influenta agenda publica si pentru a promova drepturile omului in cadrul…

(video) Oleg Brega: „Avem nevoie de oameni noi la guvernare. Politicienii care s-au perindat la conducere nu mai au soluții pentru țara noastra”

15:46, 17.06.2017 - Activistul civic, Oleg Brega, susține ca in fruntea guvernarii e timpul sa vina oameni noi, integri, chiar și din cei care nu au mai fost implicați in politica. Intrucat, toți politicienii care s-au perindat la conducere nu mai au cum sa identifice noi soluții la problemele noastre. emisiunii Alb&Negru 

(video) Oleg Brega: Proiectele de schimbare a sistemului de vot sunt fumigene folosite de guvernare pentru a mai fura

07:25, 13.06.2017 - Activistul civic, Oleg Brega susține ca proiectele de schimbare a sistemului de vot sunt fumogeni utilizați de guvernare pentru a sustrage atenția societații și a fura cat mai mult. Declarațiile au fost facute in cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

(video) Oleg Brega: Arestul lui Chirtoaca este un bonus pentru PL

19:06, 12.06.2017 - Activistul civic, Oleg Brega, crede ca opoziția liberalilor fața de actuala guvernare este una de fațada și o strategie pentru a reintra in Parlament in 2018. Declarațiile au fost facute in cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

(video) Oleg Brega despre arestarea judecatorilor: Am impresia ca sunt petarde electorale

19:09, 25.09.2016 - Activistul civic Oleg Brega susține ca arestarea celor 16 judecatori și a trei executori judecatorești seamana mai mult cu o campanie de PR in plina campanie electorala. Declarațiile au fost facute in cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

(video) Curtea de Apel Chișinau a respins cererea activistului civic Oleg Brega contra CEC

16:32, 13.09.2016 - Curtea de Apel CHișinau a respins acțiunea lui Oleg Brega care a dat in judecata Comisia Electorala Centrala pentru ca aceasta a refuzat sa-i elibereze liste de subscripție fara grup de inițiativa. 

VIDEO Oleg Brega s-a retras din cursa electorala: Ma declar invins de sistem!

11:08, 12.09.2016 - Brega e de parere ca electorala prezidentiala s-a compromis chiar de la inceput, deoarece au fost acceptate semnaturile candidatului din partea Partidului Democrat, Marian Lupu, care ar fi colectat circa 29 de mii de semnaturi in cateva ore. In opinia activistului civic, este imposibil…


Ce parere ai despre aceasta stire?