Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

2012 anul energiei „verzi” în Ialomiţa. Afaceriştii străini au investit 20 de milioane de lei pentru exploatarea resurselor regenerabile

Publicat:

Energie regenerabila si profitabila

Energia regenerabila, ramane deocamdata, principala sursa de atragere a investitorilor straini in judetul Ialomita. Desi au fost facute planuri si proiectii cu privire la dezvoltarea unor afaceri in domeniul industriei, producatorii de energie „verde” sunt cei care au ajuns primii in Baragan.

Afaceristi din tari precum Olanda, Spania, Franta, Germania sau Danemarca au investit in Ialomita peste 20 de milioane de lei in centrale eoliene sau parcuri fotovoltaice. Toate acestea numai anul trecut.

De exemplu, un intreprinzator din Spania

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu: In ciuda interdicției, in UE inca se mai vind obiecte din fildeș

03:11, 25.04.2024 - Un studiu realizat de Fondul Internațional pentru Bunastarea Animalelor (IFAW) a constatat ca in Franța, Belgia, Olanda, Spania, Italia, Portugalia și Germania inca se mai vind activ articole fabricate din acest material. Potrivit raportului, majoritatea celor 1.330 de articole din fildeș gasite in…

Romanii, discriminați la europarlamentare

06:35, 13.04.2024 - Romanii nu beneficiaza de aceleași sanse de a fi aleși in Parlamentul European precum restul europenilor.  Printr-o serie de masuri evident restrictive, legislația romana iși faulteaza propriii cetațeni. Mai exact pe romanii care vor sa candideze fie ca independenți, fie din partea unor partide mai…

Romania s-a clasat anul trecut pe locul doi in UE la productia de floarea- soarelui

18:30, 29.03.2024 - Romania s-a clasat anul trecut pe locul doi in Uniunea Europeana la floarea-soarelui din punct de vedere al productiei obtinute, dupa Franta. A pierdut prima pozitie ocupata in 2022. A fost pe primul loc ca suprafata cultivata, recolta totala situandu-se la 2,028 milioane de tone de pe o suprafata de…

Evoluția pieței auto europene: Ce loc ocupa Romania?

12:55, 21.03.2024 - In Europa au fost inmatriculate, in primele doua luni din 2024, peste doua milioane de autoturisme, in creștere cu 10,9% fața de perioada similara din 2023, conform datelor oferite de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA). Pe fondul acestei creșteri , impulsionate in special de piețe…

CONFERINTA NEWS.RO – Adrian Caciu: Daca vrem o Romanie dezvoltata, trebuie sa iesim din paradigma saraciei. Paradigma saraciei include si acel deficit de 3% cu orice pret / Acest deficit de 3% a insemnat sa taie intotdeauna de la investitii

10:55, 07.03.2024 - “Daca vrem o Romanie dezvoltata, trebuie sa iesim din paradigma saraciei. Paradigma saraciei este si include in ea inclusiv acel deficit de 3% cu orice pret.  O sa incep abrupt cu aceasta abordare ca sa intelegem unde suntem. De fiecare data Romania, cel putin de cand a intrat in Uniunea Europeana,…

Exercițiu NATO de amploare in nordul Europei, la care vor participa peste 20.000 de soldați

10:35, 04.03.2024 - NATO incepe, luni, 4 martie, un amplu exercițiu de aparare in regiunile de nord ale Alianței - Finlanda, Norvegia și Suedia, la care vor participa 13 țari cu peste 20.000 de militari, relateaza AP.Printre aceștia vor fi și peste 4.000 de soldați finlandezi, ceea ce reprezinta cea mai mare participare…

Lynk & Co continua sa creasca in Europa. In 2024 ajunge și in Romania

13:30, 13.02.2024 - Pentru cine nu știe, constructorul de autombile Lynk & Co este deținut de Geely Automobile Holdings și Volvo Cars. In acest moment, marca este prezenta in 9 piețe europene, mai exact in Suedia, Olanda, Belgia, Germania, Spania, Franța și Italia. In 2024, Lynk & Co continua sa se extinda pe Batranul…

Protest al fermierilor și in Spania. Au blocat drumurile in mai multe regiuni

16:31, 06.02.2024 - Fermierii spanioli solicita aceleași lucruri pe care le cer și cei din Franța, Germania, Polonia, Belgia, Olanda și anume, mai multa flexibilitate din partea Uniunii Europene, controale mai stricte asupra produselor importate din afara UE și mai mult ajutor din partea propriilor guverne. Citește și Bancnote…


Ce parere ai despre aceasta stire?