Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

20 ANI DE ADERARE LA NATO Politicienii s-au întrecut în mesaje la 20 de ani de la aderarea României la NATO

Publicat:

Vineri, 29 martie, s-au implinit 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO. The post 20 ANI DE ADERARE LA NATO Politicienii s-au intrecut in mesaje la 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sunteți de acord cu aderarea Ucrainei la Uniunea Europeana?

14:46, 06.04.2024 - Percepția asupra aderarii Ucrainei la blocul comunitar european era, pana la izbucnirea conflictului, una rezervata, avand in vedere ca alte state din Balcanii de Vest se confruntau cu blocari prelungite ale propriilor candidaturi. Totuși, razboiul a modificat perspectivele, determinand un amestec de…

RAZBOI UCRAINA Franta cere Chinei sa transmita “mesaje foarte clare” Rusiei cu privire la razboiul din Ucraina

10:21, 02.04.2024 - Ministrul de externe francez, Stephane Sejourne, a cerut luni Chinei sa trimita "mesaje foarte clare Rusiei" cu privire la razboiul din Ucraina si a aparat mentinerea unor relatii economice puternice cu gigantul asiatic, potrivit AFP. The post RAZBOI UCRAINA Franta cere Chinei sa transmita “mesaje foarte…

ADERAREA NATO Romania a jucat un rol crucial in promovarea securitatii si cooperarii in cadrul NATO

11:05, 30.03.2024 - Romania a jucat un rol crucial in promovarea securitatii si cooperarii in cadrul NATO, contribuind la operatiunile de mentinere a pacii si sporind interoperabilitatea intre statele membre, a afirmat, vineri, ambasadoarea SUA la Bucuresti, Kathleen Kavalec. The post ADERAREA NATO Romania a jucat un rol…

20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO. Ce mesaje au transmis liderii politici

16:25, 29.03.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, Guvernul, premierul Marcel Ciolacu, președintele Senatului, Nicolae Ciuca, ministra de Externe, dar și miniștrul Apararii Naționale și cel al Afacerilor Interne, au transmis mesaje cu prilejul aniversarii a 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO.

Instituțiile s-au intrecut in mesaje de ziua SRI: "La mulți ani celor mai ascultatori dintre noi"

16:30, 26.03.2024 - Serviciul Roman de Informații sarbatorește, marți, 34 de ani de activitate. Recunoscut pentru urarile sale inedite, apreciate de internauți, SRI a primit la randul sau felicitari similare din partea mai multor instituții ale statului, dar și a fostului șef al Serviciului, Eduard Hellvig.

Politicienii romani și modelul Javier Milei

22:00, 17.03.2024 - De departe personajul cel mai agresiv, dar nu in sensul in care se exterioriza Diana Șoșoaca, este Cristian Popescu Piedone. The post Politicienii romani și modelul Javier Milei first appeared on Informatia Zilei .

COALITIA DE GUVERNARE PSD-PNL Ce mesaje iși transmit Ciuca și Ciolacu

13:20, 15.02.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu și președintele PNL, Nicolae Ciuca iși transmit mesaje privind ruperea coaliției de guvernare.  The post COALITIA DE GUVERNARE PSD-PNL Ce mesaje iși transmit Ciuca și Ciolacu first appeared on Informatia Zilei .

POLITICA Ungaria, singurul stat membru care n-a aprobat aderarea Suediei la NATO

20:10, 05.02.2024 - Partidele de guvernamant din Ungaria au boicotat ședința parlamentara concovata pentru ratificarea aderarii Suediei la NATO.  The post POLITICA Ungaria, singurul stat membru care n-a aprobat aderarea Suediei la NATO first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?