Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10 gafe în materie de limbaj corporal

Publicat:

Avem la dispozitie doar cateva secunde pentru a face o impresie buna, dar adevarul e ca, la doar cateva milisecunde dupa ce ati intalnit o persoana, creierul dumneavoastra a dat deja un verdict in privinta ei, explica autorul de bestselleruri si consultant specializat in strategie si in performance management intr-un articol publicat in reteaua LinkedIn.

Ca sa stim de ce anume sa ne ferim, a intocmit o lista „Asa nu", a celor mai frecvente gafe in materie de limbaj corporal:

1. Cand stai pe scaun, nu te lasa prea mult pe spate. Asta te face sa pari lenes…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Horoscopul zilei de 12 mai: Doua zodii iți pot schimba viața intr-un mod neașteptat

15:05, 11.05.2024 - Berbec (21 martie - 19 aprilie)Vei fi plin de energie și entuziasm astazi, iar aceasta atitudine iți va fi de folos. La locul de munca, proiectele vor prinde contur datorita ideilor tale inovatoare. In relații, s-ar putea sa ai parte de o surpriza placuta, fie din partea partenerului, fie a unui prieten.Taur…

Autoritațile din Prahova incearca sa afle cauza surparii strazii „23 August” din Slanic. Tasarea pare ca a stagnat

09:40, 28.04.2024 - Surparea de pe strada 23 August din orasul Slanic din Prahova a stagnat, au anunțat autoritațile locale, dar nu se știe, deocamdata, care este cauza acelei tasari ce a dus la evacuarea a 42 de persoane din locuințele lor.

Cum incearca Prințul William sa o protejeze pe Kate Middleton, dupa diagnosticul crunt, acum ca el și-a reluat atribuțiile regale

13:45, 19.04.2024 - Prințul William și-a reluat de curand indatoririle regale, dupa perioada petructa acasa alauri de Prințesa de Wales și cei trei copiii ai lor, dupa ce aceștia i-au acomodat pe cei mici cu starea de sanatate a mamei lor.

Kamala Harris: Trump incearca sa readuca America in secolul al XIX-lea prin politica sa privind avortul

06:35, 13.04.2024 - Cand vine vorba de avort, Donald Trump "vrea sa duca America inapoi in anii 1800", a afirmat, vineri, vicepresedintele SUA, Kamala Harris, in timpul unei deplasari in Arizona, unde justitia tocmai a decis ca o interdictie aproape totala a avortului, veche de 160 de ani, este aplicabila., relateaza AFP,…

Rusia incearca sa saboteze caile ferate europene. Un ministru ceh spune sa rușii au facut mii de atacuri cibernetice

14:55, 06.04.2024 - Rusia a facut "mii" de incercari pentru a se infiltra in retele feroviare europene, spune ministrul ceh al Transporturilor, Martin Kupka. Acesta descrie o campanie a Moscovei destinata sa destabilizeze Uniunea Europeana si sa saboteze o infrastructura vitala, prin atacuri cibernetice.

Fata cu handicap, violata de tatal ei, la Vaslui. Mama incearca sa-i gaseasca scuze soțului

17:25, 28.03.2024 - Fata de 20 de ani, cu un anumit grad de handicap, crescuse intr-o familie de asistenți maternali, dar se intorsese de cateva luni in familia naturala. Tanara le-a povestit profesorilor de la școala unde invața ca tatal ei a violat-o de mai multe ori.

5 minute de gramatica. Cum incearca oficialii din Educație sa rezolve problema dezastrului de la Evaluarea Naționala

11:10, 20.03.2024 - Cinci minute de gramatica și cinci minute de lectura inaintea fiecarei ore de romana. Asta ii așteapta pe elevii de clasa a VIII-a din Capitala care invața in școlile unde media notelor la simularea Evaluarii Naționale s-a situat sub 7.

VIDEO | A fost sau n-a fost… parastas? | Primaria Vaslui incearca sa dreaga busuiocul!

00:15, 13.03.2024 - FAPTE… Pe data de 9 martie, Primaria Vaslui organizeaza un parastas in memoria profesorului Talmaciu. Viceprimarul Catalin Mandru confirma aceasta acțiune și recunoaște chiar ca a fost o “premiera” pentru ca niciodata aceasta instituție nu a mai finanțat un parastas. Ziarul Vremea Noua reda intocmai…


Ce parere ai despre aceasta stire?