Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10:48, 07.06.2014

„Luna Solai”, uleiul presat la rece de la Luna, premiat la Bruxelles!

Celebrul de acum ulei produs la Luna, a fost evaluat de Institutul de Calitate şi Gust de la Bruxelles (iTQi ) şi a primit premiul Superior Taste Award, o recunoaştere internaţională unică. Read More...




17:39, 14.01.2014

Magiunul de prune Topoloveni va fi promovat în Orientul Mijlociu şi în SUA pe bani europeni

Comisia Europeană a aprobat programul de promovare pentru produsele agricole în care a fost inclus şi magiunul din prune Topoloveni, iar la sfârşitul săptămânii trecute a avut loc şi licitaţia pentru stabilirea…




14:18, 28.09.2013

Cașcavalul Clasic de la Napolact – fiecare kilogram produs cu 10 litri de lapte

FrieslandCampina, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, lansează cașcavalul Clasic Napolact într-un ambalaj nou și modern, făcut după o rețetă tradițională Napolact, care folosește 10 litri…




09:06, 29.05.2013

O bere românească, PREMIATĂ la Superior Taste Awards 2013.

Bergenbier a fost singura bere romaneasca premiata in cadrul galei Superior Taste Awards 2013 de catre cele mai importante Asociatii Culinare si de Somelieri din Europa. Maestrii din juriu au oferit 2 stele pentru…




20:14, 28.05.2013

Bergenbier, singura bere românească premiată la Superior Taste Awards 2013

Bergenbier a fost singura bere românească premiată în cadrul galei Superior Taste Awards 2013 de către cele mai importante Asociații Culinare și de Somelieri din Europa. Maeștrii din juriu au oferit 2 stele pentru…




16:00, 07.09.2011

Marea înfulecare de la Topoloveni. Ponta, Daciana Sârbu şi Daniel Constantin au degustat magiunul şi zacusca

Ziua porţilor deschise a adunat sute de invitaţi la fabrica de magiun de la Topoloveni. Oficialităţile prezente au lăsat ruşinea la o parte şi s-au pus pe degustat, lăudând cu patos magiunul, dulceaţa sau zacusca…




09:50, 23.07.2011

Dulceaţa de cireşe negre Topoloveana, fără zahăr adăugat şi fără conservanţi, va ajunge pe mesele consumatorilor în această lună

Încă un produs din Argeş ia calea comerţului din ţară. După magiunul de Topoloveni, a venit rândul dulceţei de cireşe negre, produsă de aceeaşi firmă, să bucure papilele gustative ale românilor. Ea va fi lansată…




16:00, 18.07.2011

Dulceaţa de cirese negre Topoloveană fără zahăr adăugat, lansată pe piaţa la Targul Festin Românesc

Înregistrată la OSIM în septembrie 2010 şi premiată de către Institutul de Gust şi Calitate de la Bruxelles (ITQI) în mai 2011 cu ”Superior Taste Awards”, Dulceaţa de cirese negre Topoloveana fără zahăr…




12:22, 31.05.2011

Dulceaţa de cireşe negre de la Topoloveni premiată la Bruxelles

Delicioasa dulceaţă amăruie produsă la Topoloveni a reuşit să obţină pe26 mai distincţia „Superior Taste Award”, acordată de InternationalTaste and Quality Institute (iTQi) din Bruxelles, cea mai importantăorganizaţie…