Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

17:06, 26.04.2024

Temperatura ideală la care se coace cozonacul. Cum obținem un desert tradițional rumenit perfect și pufos

Temperatura de coacere este foarte importantă în realizarea unui cozonac rumenit perfect la suprafață și pufos. Iată care este secretul prin care putem obține un desert tradițional plin se savoare și bine copt.




23:50, 11.02.2024

Rețeta de ciorbă cu cartofi și afumătură a lui chef Florin Dumitrescu: „Puneți la călit legumele în puțin ulei, dar nu le rumeniți”

Rețeta de ciorbă cu cartofi și afumătură a lui chef Florin Dumitrescu: „Puneți la călit legumele în puțin ulei, dar nu le rumeniți”

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari de la noi din țară. Cunoscutul bucătar este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii…




17:30, 29.08.2023

Chiftele în sos de roșii - cea mai ușoară rețetă ce poate fi preparată: 2 ingrediente sunt esențiale

 Chiftele în sos de roșii. Iată care sunt pașii pentru a obține cea mai gustoasă masă. Urmați rețeta de mai jos. Chiftele în sos de roșii - Ingrediente 500 g de carne tocată, porc și vităo conservă de 400 g de…




16:50, 09.06.2023

Se deschide „Littles” în parcarea Mathaus Suceava. Gust. Culoare. Pasiune

Aici veți găsi preparate gustoase și proaspete, rumenite perfect pe grătarul cu cărbuniÎn parcarea Mathaus Suceava (Str. Traian Vuia, Nr. 17) se va deschide în curând „Littles", un loc în care veți găsi preparate…




10:31, 06.01.2023

Dieta cu ciuperci: cum funcționează și ce avantaje îți aduce

„Dieta cu ciuperci presupune înlocuirea unei mese principale cu acest ingredient. Poate fi vorba despre ciuperci crude, fierte, rumenite pe grătar sau la cuptor. Acest plan de alimentație asigură slăbirea, dar…




15:00, 30.11.2022

Secretele unei fripturi perfecte la grătar. Când trebuie întoarsă și de unde știți că e rumenită cât trebuie

Cea mai bună friptură se face la grătar. Pentru a ști exact când este perfectă, trebuie să ții cont de câteva sfaturi. Carnea iese delicioasă după rețeta regretatului gastronom Radu Anton Roman.




15:50, 23.11.2022

Cele mai sănătoase moduri de a găti carnea de porc. De ce nu este recomandat să o rumeniți prea mult

Asociată timp îndelungat cu efecte negative asupra sănătății, carnea de porc este, de fapt, un aliment sănătos, cu mulți nutrienți. Dacă știm să o gătim corect, beneficiile sunt remarcabile.




15:55, 17.03.2022

Supă cremă de roșii rumenite la cuptor. O rețetă simplă, ideală și pentru dietă

Chiar dacă ești sau nu un simpatizant al supelor și ciorbelor, ei bine, ține-te bine, căci rețeta aceasta te va da pe spate. Fără dar și poate, este una dintre cele mai delicioase preparate, pe placul tuturor pofticioșilor.…




21:50, 02.08.2021

Secretul cartofilor rumeniți perfect în cuptor. De ce trebuie fierți și zdrobiți înainteC

Cartofii noi sunt perfecți pentru o cină ușoară și rapidă. Fie că îi consumi ca garnitură lângă o friptură delicioasă de porc sau de vită, fie că îi preferi ca fel principal alături de o salată. Cu toate acestea,…




19:36, 26.02.2021

6 sfaturi pentru gătitul la grătar în interior

Nimic nu se compară cu o friptură la grătar perfectă la cină, dar pe care nu trebuie să ieșiți afară ca să o gătiți. Există o mulțime de sfaturi fantastice pentru gătitul pe grătar electric care vă pot transforma…




14:25, 15.12.2020

Ce conţine soriciul de porc şi cine ar trebui să se ferească de acest aliment

Rumenit bine şi fraged, soriciul este vedeta sezonului. Deşi are şi beneficii, conţinând acelaşi tip de grăsimi ca uleiul de măsline, persoanele care au tensiunea arterială crescută trebuie să evite sau să iîl…




19:25, 01.10.2019

REŢETA ZILEI: Chiftelute în bacon

Ingrediente Chiftelute in bacon200 gr carne tocata (de vitel)miezul de la 1 felie de paine2-3 linguri lapte1 lingurita mustar1/2 lingura sos Worcestershire1/4 lingurita coriandru macinat1/8 lingurita ienibahar…




11:27, 16.04.2019

REȚETE de paste: Tortellini rumeniți la tigaie

Probabil că ai mai mâncat tortellini până acum, dar cu siguranță nu preparați în acest fel. Toată lumea știe să îi fiarbă, ca orice altă pastă, dar ce zici de niște tortellini puțin... prăjiți?




11:59, 11.04.2019

Chiftelute in bacon

Chiftelute in bacon  Mod de preparare Chiftelute in bacon Se inmoaie miezul de paine rupt in lapte. Se amesteca toate ingredientele pentru chiftele (exceptand baconul). Se condimenteaza cu sare si piper. Se formeaza…




13:42, 22.02.2018

Pui rumenit cu usturoi la tigaie

Ingrediente 900 g piept de pui sau pulpe250 g lapte bătutboia, după gust1 cățel de usturoi, zdrobit100 g făină2 linguri amidon1 linguriță cimbruuleisarepiper Află cum se prepară puiul rumenit pe clickpoftabuna.ro.




11:52, 02.11.2017

REŢETA ZILEI: Cartofi rumeniţi la cuptor, atât de buni că ţi se topesc în gură

Ingrediente 1 kg cartofi, feliați rondele5 linguri untulei1 linguriță cimbru uscat1 linguriță rozmarin2 lingurițe usturoi pudră1 linguriță busuioc250 ml fiertură de puisarepiperpătrunjel tocat, pentru servire Află…




11:44, 20.02.2017

REȚETĂ // Plăcintă de cartofi rumenită la tigaie

Cea mai bună plăcintă de cartofi nu are nevoie neapărat de cuptor pentru a-ţi lăsa gura apă. Încearcă varianta la tigaie! Această combinaţie apetisantă de cartofi cu şuncă, brânză şi ceapă verde, cu o crustă aurie…




12:14, 24.10.2016

Chef ADRIAN SZUCS vă prezintă CULINARIA: Tocană andaluză din coadă de vită

Mâncărurile sau supele din coadă de vită au o istorie îndelungată pe continentul european încă din perioada Imperiului Roman, dar şi în Asia, unde se gătesc în mod tradiţional în bucătăria chinezească. Rabo de…




15:38, 25.01.2016

Creperia Bruno din PALAS MALL – CREPE BINE RUMENITE din făină de hrișcă, pentru TOATE GUSTURILE

De curând, în food court-ul Palas Mall s-a deschis Bruno, o locație care le propune clienților delicioasele crepe din făină de hrişcă - „crepes”, cum ar spune francezii, sau „clătite cu de toate”, cum le zic românii.…




10:34, 29.10.2015

Rețeta zilei de joi. Bulz rumenit pe jăratic (secretele unei rețete ca la stână)

O toamnă blândă, în marginea muntelui, acolo unde stâna, cu toate ale ei, se etalase văilor dimprejur, de ziceai că la începuturile Lumii, Dumnezeu o stână își dorise să fie Pământul, și Raiul tot o...




17:09, 12.10.2015

PREPARĂ DESERTUL COPILĂRIEI: PRĂJITURA FRAGEDĂ CU GEM ȘI CREMĂ DE NUCI!

    Gustul dulce-acrisor al gemului de prune si aroma nucilor usor rumenite se contopesc in aceasta minunata prajiturica. pentru blat: 250g unt, 150g zahar, 500g faina, 1 praf de copt, 2 galbenusuri + 1 ou intreg,…




12:07, 05.09.2015

Reteta dietetica – Dovlecei cu carne la gratar!

Ingrediente: 500g dovlecei 800g carne pentru gratar – pui, porc 2 rosii 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 ardei iute 1 leg patrunjel 3 linguri ulei sare, piper Caliti ceapa tocata si usturoiul pisat in ulei. Adaugati…




18:23, 17.08.2015

Delicios și la îndemâna oricui. Vinete cu usturoi și roșii, rumenite la cuptor

  Rețeta de vinete cu usturoi și roșii asigură o întâlnire gustoasă cu un trio a cărui armonie culinară, bine probată în timp, nu poate fi contestată de nici un chițibușar de bucătărie. Ingrediente vinete cu usturoi…




09:45, 07.01.2015

Cele mai sănătoase bomboane – se prepară în 10 minute, fără coacere!

Un desert pe cât de sănătos, pe atât de gustos! Iată cum să prepari în doar 10 minute, fără coacere, bomboane sănătoase. Ingrediente: • 1 ceaşcă de stafide aurii • ½ ceaşcă de nuci, alune sau migdale, la alegere…




20:50, 30.11.2014

FASOLEA CU CIOLAN este mâncarea tradiţională de 1 Decembrie. Cum se prepară

Se prepară uşor în casă. Dar cine n-are răbdare, are de unde cumpăra în aceste zile. La târgurile deschise de Ziua Naţională, porţiile de fasole cu ciolan sau cârnaţi de casă se vând pe bandă rulantă. Reteta originala…




07:33, 22.07.2014

Incearca o reteta inedita: galuste cu prune

Desertul format din galuste cu prune invelite in aluat de cartofi si tavalite prin pesmet rumenit este un deliciu pentru intreaga familie. Ingrediente 1 kilogram cartofi 1 kilogram de prune 100 grame zahar 1 -…




14:21, 20.05.2014

Vrei să faci o friptură ideală? Iată ce sfaturi dau bucătarii

Tehnica rumenitului în tigaie presupune câtiva pasi simpli, fiecare gândit pentru a desface complet aroma si pentru a asigura acea textura apetisanta, usor crocanta. Urmându-i întocmai, vei avea parte de acele…




13:51, 20.05.2014

Cum să găteşti cea mai bună FRIPTURĂ. Trucuri de la bucătarii profesionişti

Există mai multe moduri de a găti carnea. Iată ce notează bonappetit.com:1. RumenităCarnea rumenită pe aragaz îi asigură o crustă plină de savoare, uşor crocantă.2. ÎntoarsăCarnea întoarsă des, după ce prinde acea…




10:03, 15.03.2014

Reţete cu spanac pentru weekend. Prepară un meniu complet

  Aperitiv cu brânză și spanac ► 500 g aluat franțuzesc ► 5 ouă ► 250 g telemea de oaie ► 250 g spanac ► 4 linguri smântână ► sare ► 2-3 linguri pesmet rumenit ► 3 linguri nucă măcinată ► un gălbenuș pentru uns…




10:00, 13.03.2014

Patru TRUCURI pentru o FRIPTURĂ perfectă

Există mai multe moduri de a găti carnea. Iată ce notează bonappetit.com:1. RumenităCarnea rumenită pe aragaz îi asigură o crustă plină de savoare, uşor crocantă.2. ÎntoarsăCarnea întoarsă des, după ce prinde acea…