Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10:37, 04.02.2017

Ibuprofenul, mai puține beneficii în tratarea durerilor de spate decât se credea până acum

Ne doare spatele dacă stăm mult timp pe scaun, după lucrări grele sau mișcări bruște, iar studiile arată că acest tip de afecțiune afectează 80% din populația lumii cel puțin o dată în viață. În acest caz, pentru…




11:15, 25.03.2015

Beneficiile NEȘTUITE ale consumului de peşte! Ce se întâmplă cu organismul tău după ce consumi alimentul

Peştele gras, precum somonul şi macroul, heringul, sardinele şi păstrăvul, consumat cel puţin o dată pe săptămână, poate reduce la jumătate riscul de a dezvolta artrită reumatoidă, potrivit unui studiu recent…




22:40, 03.03.2015

Atenţie la paracetamol! Luat în doze mari, perioade îndelungate, măreşte riscul de boli cardiovasculare

Tratamentul  cu paracetamol contra durerilor obişnuite, administrat în concentraţii mari, o perioadă îndelungată ar putea avea efecte nefaste asupra sănătăţii. Astfel, paracetamolul poate mări cu aproximativ…




05:00, 07.12.2013

Peştele gras, aliment care ajută la prevenirea artritei

O porţie de peşte gras, cum ar fi somonul, consumat o dată pe săptămână, sau un trei-patru porţii de peşte mai slab, cum ar fi codul, pot preveni apariţia artritei reumatoide cu aproape 50%, potrivit unui studiu…




10:30, 13.10.2013

Mancati peste gras pentru a va proteja articulatiile

Pestele gras, precum somonul si macroul, heringul, sardinele si pastravul, consumat cel putin o data pe saptamana, poate reduce la jumatate riscul de a dezvolta artrita reumatoida, potrivit unui studiu recent publicat…




11:15, 19.08.2013

STUDIU – Consumul de peste gras poate reduce aparitia artritei reumatoide cu pana la 52%

Pestele gras, precum somonul si macroul, heringul, sardinele si pastravul, consumat cel putin o data pe saptamana, poate reduce la jumatate riscul de a dezvolta artrita reumatoida, potrivit unui studiu recent publicat…




16:06, 18.08.2013

Peştele gras, duşmanul artritei reumatoide! Consumat cel puţin o dată pe săptămână, el poate reduce la jumătate riscul de a face această maladie

Peştele gras, precum somonul şi macroul, heringul, sardinele şi păstrăvul, consumat cel puţin o dată pe săptămână, poate reduce la jumătate riscul de a dezvolta artrită reumatoidă, potrivit unui studiu recent publicat…




14:51, 18.08.2013

Beneficiile consumului de peşte gras

Peştele gras, precum somonul şi macroul, heringul, sardinele şi păstrăvul, consumat cel puţin o dată pe săptămână, poate reduce la jumătate riscul de a dezvolta artrită reumatoidă, potrivit unui studiu recent publicat…




10:21, 18.08.2013

Risc de artrită reumatoidă, redus la jumătate.

Pestele gras, precum somonul si macroul, heringul, sardinele si pastravul, consumat cel putin o data pe saptamana, poate reduce la jumatate riscul de a dezvolta artrita reumatoida, potrivit unui studiu recent publicat…




20:27, 15.08.2013

Fereste-te de artrita consumand peste cel putin o data pe saptamana

Pestele gras, precum somonul si macroul, heringul, sardinele si pastravul, consumat cel putin o data pe saptamana, poate reduce la jumatate riscul de a dezvolta artrita reumatoida, potrivit unui studiu recent publicat…