Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11:37, 12.06.2017

Reţeta zilei: Ardei umplut cu brânză feta

Ingrediente 6 ardei grași 150 g brânză feta, mărunțită 70 g iaurt grecesc 2 linguri pătrunjel 2 catei de usturoi 2 linguri zeamă de lămâie, opțional 1 lingură ulei de măsline sare, după gust Mod de preparare Mixezi…




11:46, 09.06.2017

Reţeta zilei: Ruladă cremoasă

Ingrediente Pentru blat 3 ouă3 linguri zahăr3 linguri făină1 praf sare Pentru cremă 150 g unt100 g zahăr1 ou100 ml lapteextract de vanilie1 linguriță coniac1 pahar biscuiți și nuci sfărâmate Mod de preparare Pentru…




12:07, 06.06.2017

Raul Boca, DJ-ul care se pregăteşte să mixeze din nou pe scenă la Electric Castle

Experienţa de anul trecut, când a mixat live la festivalul Electric Castle de la Bonţida, şi-a lăsat amprenta asupra lui Raul Boca, un tânăr iubitor de muzică din Gherla. Raul, în vârstă de 21 de ani, este student…




10:46, 06.06.2017

Reţeta zilei: Tort cu căpşuni

Ingrediente Pentru blat 4 ouă1 pahar zahăr1 ¾ pahar făină10 g praf de copt3 linguri lapte120 g unt1 praf sare Pentru decor 10 g gelatină500 g căpșuni200 g zahăr50 ml apă rece Mod de preparare Pentru blat, separi…




11:00, 02.06.2017

Mousse delicios de ciocolată, reţeta pas cu pas FOTO

Ingrediente 250 ml lapte 4 gălbenușuri 50 g zahăr 220 g fulgi de ciocolată ½ linguriță esență de vanilie 1 vârf linguriță sare 240 g smântână pentru frișcă fructe pentru decor, opțional   Mod de preparare Încălzești…




10:47, 31.05.2017

DESERTUL ZILEI: Îngheţată delicioasă cu căpşuni

Ingrediente 500 g smântână 230 ml lapte 130 g zahăr 230 g crema de branză 450 g căpșuni, feliate 2 lingurițe esență de vanilie Mod de preparare Mixezi smântâna, până devine pufoasă. Adaugi laptele și zaharul și…




11:19, 30.05.2017

Reţeta zilei: Tartă cu cireşe în stil vienez

Ingrediente 400 g cireșe140 g zahăr200 g făină180 g unt1 plic zahăr vanilat4 ouă5 g praf de copt1 praf sare Mod de preparare Pentru început, speli cireșele și le cureți de codițe și sâmburi. Într-un bol adânc mixezi…




11:47, 24.05.2017

Desertul zilei: Ruladă cu frişcă şi căpşuni

Ingrediente Pentru aluat 8 gălbenușuri4 albușuri100 g zahăr80 g făină20 g amidon din cartofi Pentru umplutură 200 g căpșuni2 linguri zahăr500 ml smântână pentru frișcă1 linguriță cacao Preparare Speli căpșunile…




13:03, 23.05.2017

DESERTUL ZILEI: Tartă cu smântână şi cireşe

Ingrediente Pentru aluat100 g unt190 g făină50 g zahăr2 linguri cacao1 ou1 linguriță praf de copt Pentru umplutură300 ml smântână grasă70 g zahăr1 ouextract de vanilie200 g cireșe Mod de preparare Mixezi untul…




12:35, 02.05.2017

Tort Pavlova, cel mai apetisant desert

Tort Pavlova – Ingrediente Pentru merengue 4 albușuri180 g zahăr1 plic zahăr vanilat3 lingurițe amidon din porumb1 linguriță oțet de mere½ linguriță suc de lămâie Pentru cremă 250 g smântână pentru frișcă2 lingurițe…




11:17, 13.04.2017

Pască poloneză cu glazură de ciocolată - reţetă delicioasă

De ce ai nevoie pentru pască poloneză Pentru aluat 1 pahar de făină 1/2 pahar de zahăr pudră 1 ou 1/2 pahar de lapte 100 g unt 3 linguri cacao 1 plic praf de copt Pentru cremă 500 g brânză de vaci scursă 2 ouă…




12:24, 11.04.2017

Cozonac cu stafide şi fulgi de migdale, reţeta simplă

Cozonac cu stafide – Ingrediente 350 g făină120 ml lapte10 g drojdie uscată2 ouă100 g unt150 g zahăr1 praf de sare100 g stafidecoaja de la 1 lămâie2 linguri suc de portocale1 gălbenuş100 g fulgi de migdale Cozonac…




11:18, 04.04.2017

Ouă umplute cu pastă de ton şi mărar

De ce ai nevoie pentru ouă umplute cu pastă de ton 8 ouă 1 conservă de ton bucăți, în suc propriu 1 ardei iute ½ ceapă roșie mărar 2-3 linguri maioneză 1 lingură muștar 1 lingură cremă de brânză sare piper capere,…




11:37, 22.03.2017

REŢETA ZILEI: Clătite cu somon afumat pentru un mic-dejun delicios

De ce ai nevoie pentru a pregăti clătite cu somon afumat 4 ouă 1 praf de sare 250 g făină 500 ml lapte 60 ml ulei 340 g smântână mărar, după gust 150 g somon afumat Cum pregătești clătitele cu somon afumat Într-un…




12:07, 20.03.2017

Tort cu ciocolată şi alune de pădure

Ingrediente Pentru blat 150 g unt250 g zahăr5 ouă240 g făină50 g cacao½ linguriţă praf de copt250 ml lapte1 praf de sare Pentru cremă 250 g ciocolată300 g smântână pentru frişcă100 g mascarponecoajă de lămâiealune…




11:38, 22.02.2017

Cea mai apetisantă prăjitură cu lămâie verde

Ingrediente 12 biscuiţi graham mari (dreptunghiulari)2 linguri nuci pecan măcinate67 g zahăr tos¼ linguriţă scorţişoară115 g unt topit3 gălbenuşuri, la temperatura camerei414 ml lapte conservat (de la conservă)4…




11:37, 15.02.2017

Tiramisu gata în 5 minute

De ce ai nevoie pentru tiramisu 60 g mascarpone 100 g frișcă 2 linguri zahăr pudră 2 linguri cacao ½ linguriță cafea pudră 2 pișcoturi Cum se prepară tiramisu Mixezi frișca cu zahărul pudră, adaugi mascarpone,…




10:38, 03.01.2017

Desertul zilei: Fursecuri cu gem

Ingrediente 500 g făină 200 g unt 1 albuş 3 linguri zahăr pudră 1 linguriță esență de vanilie 1 praf de sare gem de căpșuni zahăr pudră, pentru decor Mod de preparare Mixezi untul, ţinut la temperatura camerei,…




11:44, 30.12.2016

Reţete Revelion: Prăjitură cu bezea şi frişcă

Ingrediente Pentru blat 250 g zahăr pudră 7 albuşuri 3 lingurioţet de mere 3 linguri amidon 1 praf de sare Pentru cremă 150 g ciocolată neagră 300 g smântână, pentru frişcă 200 g zahăr pudră 2-3 linguri cacao Mod…




12:18, 27.12.2016

Desertul zilei: Fursecuri bicolore

Ingrediente 100 g unt 200 g zahăr 2 ouă 1 linguriță esență de vanilie 1 praf de sare ½ linguriță praf de copt 500 g făină 5 picături colorant roșu bombonele Mod de preparare Mixezi untul cu zahărul până când capătă…




12:53, 16.12.2016

Reţete de Crăciun 2016: Cozonac cu ciocolată

IngredientePentru aluat 1 kg făină 350 ml lapte 300 g unt 5 ouă 300 g zahăr 1 cub drojdie proaspătă 1 pliculeț zahăr vanilinat 1 linguriţă sare Pentru umplutură 300 g alune fără sare 125 g frișcă 400 g ciocolată…




16:22, 02.12.2016

Desertul zilei: Fursecuri "limbi de pisică"

Ingrediente 100 g făină 100 g zahăr pudră 100 g unt 3 albușuri 1 linguriță esență de vanilie Mod de preparare Dai drumul la cuptor și tapetezi o tavă. Mixezi zahărul la temperatura camerei cu zahărul până capătă…




12:52, 29.11.2016

Reţeta zilei: Terină de hering marinat

Ingrediente 300 g hering marinat (filetat) 125 g brânză de vaci 125 g mascarpone 100 g maioneză zeama de la ½ lămâie 1 pliculeţ gelatină 60 ml apă fierbinte 2 morcovi 1 castravete mare 1 legătură mărar, tocat 1…




11:34, 25.11.2016

Desertul zilei: Biscuiţi "fantezie"

Ingrediente 2 ouă 1 lingură apă 150 ml ulei 150 g zahăr 1 linguriţă rasă praf de copt 1 fiolă esenţă de vanilie 4 linguri fulgi nucă de cocos 350 g făină bombonele colorate zahăr pudră Mod de preparare Amesteci…




14:52, 10.10.2016

Reţeta Zilei: Găluşte cu ciuperci

Ingrediente Pentru găluşte 2 1/2 căni făină 1/2 linguriţă sare 1/3 cană apă 1/3 cană lapte 3 ouă unt la final Pentru sos 5 linguri unt 1 ceapă tocată fin 600 g ciuperci feliate 40 ml vin alb 1 lingură sos de roşii…




16:59, 30.09.2016

Măşti senzaţionale cu iaurt

Proprietățile iaurtului 100 g iaurt conține aproximativ 1 mg de zinc, o substanță minerală care are proprietăți antiinflamatoare, astringente și care încurajează în același timp regenerarea celulară. Zincul echilibrează…




13:54, 08.09.2016

Cel mai bun chec cu vanilie şi migdale

Ingrediente 1/2 cană unt, moale 1 cană zahăr 3 ouă 1 linguriţă esenţă de vanilie 1 linguriţă esenţă de migdale 1/2 linguriţă praf de copt 1/4 linguriţă sare 1 1/2 cană făină 1/2 cană smântână Pentru ornat (optional)…




12:57, 16.08.2016

Desertul zilei: Îngheţată cu biscuiţi de ciocolată

Ingrediente 2 ouă 200 ml frişcă lichidă 500 g brânză de vaci 300 g zahăr pudră 2 plicuri zahăr vanilat 400 g biscuiţi de ciocolată 50 g fructe uscate Pentru decor 50 g fructe uscate sos de fructe de pădure Cum…




19:58, 10.08.2016

Inca un sfarsit de saptamana cu multa distractie la Ponton Casa Baraj. Alex Kennon vine de pe plajele din Ibiza sa mixeze la Valiug

Vara e in toi la Ponton Casa Baraj si emite vibe pozitiv pe frecvente auditive. Fiecare sambata noapte inseamna o noua experienta care se sfarseste cu un zambet la rasarit. In acest weekend, unul dintre DJ-ii preferati…




15:13, 10.08.2016

Bea această băutură şi vei fi bronzată până la iarnă

Menține pigmentul pielii prin alimentație Cea mai eficientă metodă pentru a-ţi păstra bronzul este o dietă bazată pe alimente colorate, bogate în betacaroten, cum sunt morcovii, roșiile, ardeii grași, cartofii…