Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

13:15, 06.10.2023

Cum se prepară sarmalele în Moldova, de fapt. Ingredientul de 3 lei pe care gospodinele îl folosesc de peste 70 de ani

Multe gospodine din România vor să știe cum se prepară sarmalele în Moldova, de fapt. Sunt o adevărată delicatese și încă se mai fac așa cum erau făcute acum peste 70 de ani. Vezi în rândurile de mai jos care este…




17:57, 14.03.2014

Reteta veche din Ardeal: Placinta impaturata

Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara ldquo;Descopera traditiile culinare romanesti " derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold…




13:30, 09.03.2014

Intinsoare Bistriteana - reteta veche din Ardeal

Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara Descopera traditiile culinare romanesti! derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya…




11:48, 06.02.2014

Pui in sos dulce-acrisor - reteta indiana

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Kotanyi Romania.




08:42, 05.02.2014

Reţetă: Murgh Makami – Pui în sos dulce-acrişor

Reteta face parte din programul de educație culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis și Kotanyi... ----




08:18, 02.02.2014

Branza de vaca in sos de spanac - reteta indiana

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya si Kotanyi Romania.




11:09, 01.02.2014

Hremzli (Hermze) - Reteta traditionala din Maramures

Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya…




17:24, 28.01.2014

Cocurei - reteta traditionala din Maramures

Reteta, traditionala din Maramures,  face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti”. Programul este derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications…




13:36, 24.01.2014

Reteta traditionala din Maramures: Cocurei

Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara ldquo;Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold…




20:42, 19.01.2014

Chiftele din carne de pui in sos picant

Reteta pentru  Chiftele din carne de pui in sos picant, Murgh kofla curry, face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications…




10:06, 13.01.2014

Piroște - rețetă tradițională din Maramureș

Reţeta face parte din programul de educație culinară “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Gold Maya și Kotanyi Romania.




11:06, 11.01.2014

Sărmăluţe de post cu ciuperci şi cu mămăliguţă

Ingrediente: 1 borcan ciuperci întregi de la Bonduelle 1 buc varză murată 1-1,5 kg 3 buc ceapă 3 buc morcovi 2 buc păstârnac 100 gr halva piper Kotanyi 200 gr bulion sare cimbru Kotanyi boia Kotanyi mălai foi dafin…




09:57, 11.01.2014

Sărmăluţe cu ciuperci de post şi cu mămăliguţă

Ingrediente: 1 borcan ciuperci întregi de la Bonduelle 1 buc varză murată 1-1,5 kg 3 buc ceapă 3 buc morcovi 2 buc păstârnac 100 gr halva piper Kotanyi 200 gr bulion sare cimbru Kotanyi boia Kotanyi mălai foi dafin…




09:38, 02.05.2013

Retete de la cititori: Iepure la cuptor cu legume

Ingrediente: 1 iepure de casă, 1 pungă mixt Bonduelle, 1 pungă mazăre şi morcovi Bonduelle, 1 cutie morcovi Bonduelle, 1 cutie fasole verde Bonduelle (păstăi), piper, chimen, tarhon de la Kotanyi, sare, ulei, condinente,…




15:20, 14.06.2012

Reteta de weekend/ Cum condimentam FRIPTURA DE CURCAN

Putine mancaruri au acea savoare unica si acel gust delicios precum friptura de curcan. De aceea, merita sa pui belsug de condimente ca sa-ti reuseasca surpriza culinara pe care o pregatesti familiei in weekend.…