Kotany - Stiri si informatii despre Kotany | prima pagina Ultima actualizare: 00:16:49, 05.06.2024
13:15, 06.10.2023
Cum se prepară sarmalele în Moldova, de fapt. Ingredientul de 3 lei pe care gospodinele îl folosesc de peste 70 de ani
Multe gospodine din România vor să știe cum se prepară sarmalele în Moldova, de fapt. Sunt o adevărată delicatese și încă se mai fac așa cum erau făcute acum peste 70 de ani. Vezi în rândurile de mai jos care este…
17:57, 14.03.2014
Reteta veche din Ardeal: Placinta impaturata
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara ldquo;Descopera traditiile culinare romanesti " derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold…
13:30, 09.03.2014
Intinsoare Bistriteana - reteta veche din Ardeal
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara Descopera traditiile culinare romanesti! derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya…
11:48, 06.02.2014
Pui in sos dulce-acrisor - reteta indiana
Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Kotanyi Romania.
08:42, 05.02.2014
Reţetă: Murgh Makami – Pui în sos dulce-acrişor
Reteta face parte din programul de educație culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis și Kotanyi... ----
08:18, 02.02.2014
Branza de vaca in sos de spanac - reteta indiana
Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya si Kotanyi Romania.
11:09, 01.02.2014
Hremzli (Hermze) - Reteta traditionala din Maramures
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya…
17:24, 28.01.2014
Cocurei - reteta traditionala din Maramures
Reteta, traditionala din Maramures, face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti”. Programul este derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications…
13:36, 24.01.2014
Reteta traditionala din Maramures: Cocurei
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara ldquo;Descopera traditiile culinare romanesti" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold…
20:42, 19.01.2014
Chiftele din carne de pui in sos picant
Reteta pentru Chiftele din carne de pui in sos picant, Murgh kofla curry, face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications…
10:06, 13.01.2014
Piroște - rețetă tradițională din Maramureș
Reţeta face parte din programul de educație culinară “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Gold Maya și Kotanyi Romania.
11:06, 11.01.2014
Sărmăluţe de post cu ciuperci şi cu mămăliguţă
Ingrediente: 1 borcan ciuperci întregi de la Bonduelle 1 buc varză murată 1-1,5 kg 3 buc ceapă 3 buc morcovi 2 buc păstârnac 100 gr halva piper Kotanyi 200 gr bulion sare cimbru Kotanyi boia Kotanyi mălai foi dafin…
09:57, 11.01.2014
Sărmăluţe cu ciuperci de post şi cu mămăliguţă
Ingrediente: 1 borcan ciuperci întregi de la Bonduelle 1 buc varză murată 1-1,5 kg 3 buc ceapă 3 buc morcovi 2 buc păstârnac 100 gr halva piper Kotanyi 200 gr bulion sare cimbru Kotanyi boia Kotanyi mălai foi dafin…
09:38, 02.05.2013
Retete de la cititori: Iepure la cuptor cu legume
Ingrediente: 1 iepure de casă, 1 pungă mixt Bonduelle, 1 pungă mazăre şi morcovi Bonduelle, 1 cutie morcovi Bonduelle, 1 cutie fasole verde Bonduelle (păstăi), piper, chimen, tarhon de la Kotanyi, sare, ulei, condinente,…
15:20, 14.06.2012
Reteta de weekend/ Cum condimentam FRIPTURA DE CURCAN
Putine mancaruri au acea savoare unica si acel gust delicios precum friptura de curcan. De aceea, merita sa pui belsug de condimente ca sa-ti reuseasca surpriza culinara pe care o pregatesti familiei in weekend.…