Glicoalcaloid - Stiri si informatii despre Glicoalcaloid | prima pagina Ultima actualizare: 14:31:44, 05.05.2024
22:55, 05.04.2024
Mai pot fi consumați cartofii încolțiți? Specialiștii dezvăluie ce substanțe nocive dezvoltă leguma preferată a românilor
Toți cartofii conțin toxine naturale numite glicoalcaloizi: solanina și chaconina. Aceste substanțe chimice sunt prezente în cantități mici și nu reprezintă un pericol major. Cu toate acestea, când cartofii încep…
22:10, 25.12.2021
Planta-pansament pentru stomac ne scapă de excesele alimentare de sărbători și ajută la digestie
Cartoful, căci despre el este vorba, face minuni pentru stomacul nostru, atunci când este consumat în stare crudă, sub formă de suc. Cu anumite recomandări şi indicaţii, însă, spun specialiştii.Sucul de cartofi…
15:41, 25.12.2021
Planta-pansament pentru stomac ne scapă de excesele alimentare de sărbători și ajută la digestie
Cartoful, căci despre el este vorba, face minuni pentru stomacul nostru, atunci când este consumat în stare crudă, sub formă de suc. Cu anumite recomandări şi indicaţii, însă, spun specialiştii.Sucul de cartofi…
21:00, 23.10.2020
Când devin periculoşi cartofii pentru organismul uman. Greşeala care poate deveni fatală
Bunica, fratele şi părinţii copilei au coborât pe rând în beci şi nu s-au mai întors. Pentru că nu ştia ce s-a întâmplat cu familia ei, fetiţa a alertat autorităţile.Poliţiştii i-au găsit pe toţi morţi. Tragedia…
00:02, 26.02.2018
Rubrica de nutriție. Lucruri mai puțin știute despre legume – partea a doua
Revin cu partea a doua a articolului publicat săptămâna trecută despre latura “întunecată” a legumelor. Continuăm cu legumele (de fapt fructele) din familia solanaceelor: tomatele, vinetele…
00:01, 19.02.2018
Rubrica de nutriție. Cum ne putem otrăvi cu legume (I)
Ni se spune de zeci de ani de zile că legumele sunt super sănătoase, că luptă împotriva cancerului, ne curăță sistemul digestiv și ne întăresc sistemul imunitar. Cu toate acestea, unele dintre legume au o latură…
10:00, 21.02.2015
21 alimente consumate frecvent care devin toxice in anumite conditii
Cei mai multi cred ca toxinele sunt in carne insa si vegetalele au, pe langa substante nutritive, compusi toxici naturali. Acestia au de obicei rol de protectie impotriva daunatorilor sau a factorilor de mediu…