Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10:21, 28.07.2020

Cum s-a infectat Camil Marinescu cu coronavirus. Coşmarul trăit în ultimele zile: "Mă transformă în gelatină. Îţi topeşte creierii"

Sorina Goia, producătorul mai multor emisiuni la Radio România, a povestit pe pagina de Facebook despre viaţa fabuloasă trăită de dirijorul Camil Marinescu, despre pasiunile lui, dar şi despre coşmarul trăit de…




09:36, 28.07.2020

Cum s-a infectat dirijorul Camil Marinescu cu noul coronavirus. Mărturii din iadul trăit în ultimele zile: Mă transformă în gelatină. Îţi topeşte creierii

Camil Marinescu, dirijor al Filarmonicii „George Enescu”, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul a luat virusul de la un medic asimptomatic care l-a tratat, trăind un coşmar în ultimele zile…




01:12, 03.07.2020

Reţeta de weekend – Jeleu de vişine

Ingrediente:1 kg vișine, 700 g zahăr, 2 linguri de gelatină Mod de preparare:Spălați vișinele și îndepărtați sâmburii. Amestecați zahărul cu gelatina. Turnați amestecul obținut în vasul cu fructe. Lăsați fructele…




12:06, 06.06.2020

EXTRA: Înghețata bună de la Gelateria Aniela, de astăzi, pe Pietonal…!

Vești excelente pentru toți cei care iubesc înghețata Aniela! Astăzi, la ora 13.00, se redeschide Gelateria Aniela de pe pietonal! Dacă faceți o plimbare prin centru și traversați pietonalul – aveți onoarea să…




19:27, 15.05.2020

Ieșiți la plimbare! Treceți pe la Gelateria Aniela și savurați gustul libertății din preparatele lor:

A venit ziua mult așteptată, a ieșirii din case în voie, fără declarații! Iar gustul libertății se simte perfect în preparatele Anielei. Treceți pe la oricare din cele două localuri și luați-vă la cornet sau la…




14:42, 18.04.2020

Cel mai delicios desert pentru masa de Paști. Sigur vei surprinde pe toată lumea

Ingrediente Ouă umplute de ciocolată – 125 g mascarpone – coajă rasă de la o lămâie – 2 plicuri zahăr vanilat – zahăr după gust (de preferat a se folosi zahăr pudra) – 1 plic gelatină fin alb mărunțită (1 plic…




12:12, 18.04.2020

Retete de Pasti: Tort cu zmeura

Retete de Pasti: Tort cu zmeura   Mod de preparare Tort cu zmeura Preparare blat: Se pun intr-un bol incapator ouale intregi, zaharul si praful de sare si se mixeaza 25-30 min cu mixerul obisnuit. Ouale vor ajunge…




09:52, 18.04.2020

Retete de Pasti: Oua umplute de ciocolata

Retete de Pasti: Oua umplute de ciocolata Mod de preparare Oua umplute de ciocolata – gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece;– cu un cutit zimtat decupam capacele din fiecare ou de ciocolata;– le asezam…




16:55, 02.04.2020

Rețete de salate pentru Paști 2020

 Chiar daca de pe masa de Pasti a romanilor nu lipsesc preparatele traditionale de miel si salatele au inceput incet, incet sa-si faca aparitia.  Salata cu sunca de curcan Ingrediente  – 2…




01:25, 20.03.2020

Reţeta de weekend – Prăjitură rapidă cu iaurt și banane

Ingrediente: 400 grame iaurt gras (eventual grecesc), 250 g mascarpone, 50 g zahăr pudră sau farin, 5 g gelatină, 2 banane, granule de ciocolată, pișcoturi, zeamă de compot sau suc de fructe, cacao Mod de preparare:…




13:35, 27.02.2020

Brandul elvețian Mövenpick, care produce înghețată doar din ingrediente naturale, intră pe piața locală. Gelateria din România este cea mai mare din Europa…

Brandul elvețian Mövenpick, care produce înghețată doar din ingrediente naturale, intră pe piața locală. Gelateria din România este cea mai mare din Europa de sud-est Brandul elvețian Mövenpick, cu o tradiție de…




08:35, 10.12.2019

CHEFI LA CUŢITE 9 decembrie 2019. Penultimul battle, cu emoţii, lacrimi, preparate bune şi o despărţire dureroasă

Penultimul battle din sezonul cu numărul șapte de la Chefi la Cuțite a fost unul plin de emoții, cu preparate mult prea bune care i-au surprins pe cei trei chefi, dar și cu o eliminare. Provocarea din partea Ginei…




14:12, 20.11.2019

Culturistul rus denumit "Popeye" a fost operat pentru reducerea brațelor, după ce substanța injectată i-a pus viața în pericol

Un culturist rus denumit "Popeye", din cauza bicepșilor disproporționați obținuți prin injectarea cu o gelatină de petrol, a recurs la o operație pentru a reveni la normal, după ce substanța i-a pus viața în pericol.…




14:53, 11.11.2019

Jeleurile, adevărate cocktailuri chimice

Jeleurile sunt preferate de copii, dar câţi dintre noi ne-am gândit vreodată cam ce conţin? Jeleul tradițional este un preparat dulce făcut din suc de fructe bogate în pectină, fiert cu zahăr până se îngroașă și…




21:17, 22.10.2019

Premiul pentru "Cele mai bune praline", câștigat de echipa Delice Câmpina la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, a avut loc Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie. Este vorba despre una dintre cele mai importante competiții internaționale destinate specialiștilor…




14:02, 17.10.2019

Daily, restaurantul-gelaterie – cu cascadă de ciocolată – din Iulius Town Timișoara FOTO

Iulius Town Timișoara, primul proiect mixt din vestul țării, continuă să își surprindă clienții cu o varietate de opțiuni de dining și relaxare, prin multitudinea de cafenele și restaurante recent inaugurate. Una…




09:17, 17.10.2019

La Iulius Town s-a deschis un nou restaurant-gelaterie, cu o cascadă de ciocolată/FOTO

Cea mai nouă locaţie deschisă la Iulius Town, este restaurantul Daily, care propune un concept inedit, de bistro, cafenea și gelaterie, într-un singur loc. Noul restaurant Daily este situat la parterul clădirii…




15:15, 16.10.2019

Daily – restaurantul-gelaterie, cu cascadă de ciocolată, în Iulius Town Timișoara

Un restaurant unde să iei prânzul alături de colegi, un bistro în care să organizezi o seară cu prietenii, o gelaterie pentru o petrecere pe gustul copiilor sau o cină în familie? Pentru toate, răspunsul este Daily,…




09:23, 15.10.2019

Echipa Delice Câmpina va reprezenta România la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment…




14:23, 05.10.2019

Tort diplomat cu piersici

Mod de preparare Tort diplomat cu piersici Se pune la inmuiat gelatina in apa rece intr-un castronel de tabla si se lasa 10 minute apoi se pune la aburul apei pentru a rezulta un lichid apos a nu ajunge la fierbere…




10:09, 07.08.2019

Invenţie BIZARĂ. Cercetătorii au creat roboți comestibili din gelatină, care ți-ar putea salva viața

Oamenii de știință nu încetează niciodată să ne surprindă cu invențiile lor. De data aceasta au creat niște roboți comestibili din gelatină, care chiar dacă nu au un gust prea bun, ți-ar putea salva viața, scrie…




09:12, 07.08.2019

Cea mai bizara creație a cercetătorilor: roboții comestibili din gelatină. Ce gust au?

Oamenii de știință nu încetează niciodată să ne surprindă cu invențiile lor. De data aceasta au creat niște roboți comestibili din gelatină, care chiar dacă nu au un gust prea bun, ți-ar putea salva viața.




16:14, 06.06.2019

5 reţete de desert cu cireşe, perfecte pentru weekend

Este perioada cireșelor și pentru că nu durează foarte mult, îți recomandă să profiți din plin de gustul delicios al cireșelor și să încerci cât mai multe rețete de prăjituri cu cireșe. Mai jos îți spunem și noi…




10:34, 17.04.2019

Prajitură răcoroasă cu kiwi şi nectar de caise

Intr-o tava cu o forma dreptunghiulara reglabila se aseaza prima jumatate de blat peste care turnam frisca batuta si amestecata cu smantana, nectarul si un plic de gelatina intai hidratat in 100 ml apa rece si…




11:32, 31.12.2018

Aperitive festive. Cele mai frumoase şi gustoase aperitive pentru Revelion

Iata cele mai interesante idei de aperitive festive! Aperitive festive # 1: Rulouri de stiuca cu legume in aspic Ingrediente Rulouri de stiuca cu legume in aspic o stiuca de 1- 1,5 kg, 400 g mix de legume congelate,…




10:22, 30.12.2018

Reţete pentru Revelion: Terina de ardei şi pastă de brânză

Ingrediente Terina de ardei si pasta de branza 8 ardei capia rosii300 gr branza de vaci250 gr telemea de capra100 gr unto legatura de mararpiper macinatsare2 pliculete de gelatina   Mod de preparare Terina de ardei…




09:57, 29.12.2018

Răcitura de porc sau cea mai bună piftie pentru masa de Revelion

Ingrediente Racitura de porc Vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente : 1/2 capatana mare de porc, 1 kg pulpa, 1 capatana de usturoi (dupa gust), 2 pliculete de gelatina, sare. Se spala carnurile si se pun la…




10:48, 26.12.2018

Reţete de Revelion 2019. Tort diplomat cu fructe confiate

Se bat galbenusurile cu 1/4 cana de zahar bine si apoi se amesteca cu laptele dupa care se pun pe foc pana se ingroasa ca o crema. Se da apoi crema formata la rece. Se bate frisca cu mixerul pana se intareste,…




09:22, 22.12.2018

Rețete de piftie pentru Crăciun. Preparatul care nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbători

Piftia este unul dintre preparatele specifice perioadei de Crăciun. Este nelipsită de pe mesele de sărbătorile ale românilor.   Piftia, său răciturile cum mai este cunoscută, este un fel de mâncare care se pregătește…




14:12, 13.12.2018

„Atletul albanez”. O afacere de o eternitate, cu bragă şi îngheţată

Pe strada Dinu Lipatti din Slatina, acolo unde viitorul mare pianist a copilărit o parte din viața sa, în centrul istoric al orașului, vezi un geam fumuriu și un cap de afiș, ca la circurile de altădată, pe care…