Frecam - Stiri si informatii despre Frecam | pagina 2 Ultima actualizare: 10:01:29, 23.05.2024
15:51, 31.07.2013
S-a întâmplat după 40 de MINUTE la petrecerea de NUNTĂ: "Mă frecam la ochi, nu îmi venea să cred!"
Andreea și Tobias au dat acontul pentru sala de nunți încă de la începutul anului. O nuntă restrânsă, de 50 de persoane, scrie turnulsfatului.ro. Cu doar trei zile înainte de cel mai important eveniment festiv…
17:24, 22.05.2013
Oprescu: Prigoană face în Centrul Vechi curat, ce s-o mai frecăm atâta?
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a spus miercuri jurnaliştilor, răspunzând unor acuze pe care i le-a adus primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, că în Centrul Vechi curăţenia este făcută de firmele…
17:18, 22.05.2013
Ceartă în Parlament pentru Oprescu. Vezi cum se fac legile în Parlament. Negoiță către Oprescu: Vrei servicii de salubritate, plătește-le. Oprescu: „Ce…
Deputații din cadrul Comisiei de Industrii au avut discuții aprinse atunci când a venit vorba să pună pe hârtie noua lege a salubrizării. Problema a fost la Capitală, mai mulți parlamentari susținând că nu se pot…
14:18, 22.05.2013
Oprescu: În Centrul Vechi face curat Prigoană, ce s-o mai frecăm atâta?.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a raspuns, miercuri, unor acuze pe care i le-a adus primarul Sectorului 3, Robert Negoita, cu precizarea ca in Centrul Vechi curatenia este facuta de firmele lui Silviu…
08:48, 18.08.2012
Desert cu piersici
Ingrediente: -1 cutie de piersici in sirop -nutella -3 galbenusur i -3 albusuri -3 linguri de zahar -250-300 g mascarpone -3 linguri de vodka cu gust de caise (optional) Preparare: Pentru crema de mascarpone…
21:40, 20.12.2011
Vă e poftă de ceva bun? Iată cum puteţi prepara fursecuri cu alune
Frecam spuma margarina cu zaharul, adaugam mierea, zeama de lamaie, amoniacul si sarea. Adaugam faina cernuta in prealabil, amestecam bine pana obtinem un aluat omogen. Din acest aluat luam o bucata ceva mai mare…
09:06, 26.07.2011
Foccacia umpluta cu legume
Frecam drojdia cu 50 ml apa calduta, o turnam in adancitura facuta in faina. Dupa 10 minute adaugam sare dupa gust, si cate putina apa calduta, in timp ce framantam aluatul.