Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

08:56, 22.06.2022

GastroArt: Oua in aspic (reteta interbelica)

Ouale rascoapte se taie in jumatati, dealungul. Aceste jumatati se taie felioare, reconstituind cu ele jumatatea de ou. Se ung felioare de paine cu maioneza, se aseaza deasupra jumatatea de ou varand intre fiecare…




09:00, 25.03.2022

GastroArt: Limba picanta (reteta interbelica)

O limba mare de vaca curatata se pune sa stea o saptamana cu mirodenii, sare, piper mult, usturoi, foaie de dafin. Se tine la rece si se intoarce zilnic in zeama ei. Cu o zi inainte de a servi, se pune sa fiarba…




19:57, 17.06.2015

Ce trebuie să mănânci între mese ca să nu te îngraşi deloc

Castraveciori în oțet. Keri Glassman, expert format în Regatul Unit, cu propria ei școală de nutriție, recomandă consumul de castraveciori în oțet mai ales după un antrenament dur. "Dacă transpirăm mult, sarea…




00:01, 06.06.2015

REȚETE VECHI DE 100 DE ANI: Salată de roșii cu felioare de ouă și Prăjitură cu fragi

În cadrul acestei rubrici vă vom prezenta rețete culinare vechi, preluate din diferite ''tratate'' de specialitate, precizând, de fiecare dată, sursa. Meniul cuprinde ''Salată de roșii cu felioare de ouă'' și ''Prăjitură…