Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

14:15, 29.04.2024

Cum se face cozonacul fără frământare. Ajutor pentru gospodinele aflate în criză de timp

Cum se face cozonacul fără frământare. Ajutor pentru gospodinele aflate în criză de timp

Ingrediente pentru cozonacul fără frământare:1 kg făină 50 g drojdie proaspătă5 gălbenușuri + 1 ou întreg pentru uns500 ml lapte100 g unt topit5 linguri de ulei150 g zahăr1 esență vaniliecoaja rasă de la o lămâie…




16:25, 15.04.2024

Descoperă Secretul Delicios al Cozonacului de Post

Descoperă Secretul Delicios al Cozonacului de Post

În timpul postului, gustările și deserturile pot fi la fel de delicioase și satisfăcătoare ca și în restul anului. Un exemplu clasic este cozonacul de post, o reinterpretare creativă a rețetei tradiționale, care…




14:56, 27.10.2023

Ce sa faci ca să nu rămână crude gogoșile în interior. 5 sfaturi practice

Pregătirea celor mai gustoase gogoși este o artă, iar gustul lor reprezintă o încântare dulce pentru oricine le savurează. Aromă tentantă, textura pufoasă și gustul delicios fac din gogoși un deșert preferat în…




15:35, 24.08.2023

Coniacul, folosit de tot mai mulți patiseri pentru a înlocui drojdia în prăjituri. Secretul pentru a obține dulcele desăvârșit

Cum acționează drojdiaDrojdia uscată se activează în prezența apei și a zahărului pe măsură ce începe să mănânce și să digere zahărul. Acest lucru produce bule de dioxid de carbon care rămân prinse în aluatul dens.…




13:35, 24.08.2023

Coniacul, folosit de tot mai mulți patiseri pentru a înlocui drojdia în prăjituri. Secretul pentru a obține dulcele desăvârșit

Cum acționează drojdiaDrojdia uscată se activează în prezența apei și a zahărului pe măsură ce începe să mănânce și să digere zahărul. Acest lucru produce bule de dioxid de carbon care rămân prinse în aluatul dens.…




11:17, 15.04.2020

Pâine fără drojdie și fără dospire, rețeta bloggerului “Divă în bucătărie”

Aceasta rețetă de pâine poate fi o soluție pentru cei care doresc să aibă o pâine caldă și proaspătă pe masa de sărbători, chiar dacă nu au drojdie în casă. Cristina Toth, posesoarea blogului culinar Divă în bucătărie…




11:15, 16.03.2020

Paine facuta in casa, fara dospire si framantare. Cea mai simpla reteta

Cea mai simpla reteta de paine o poti pregati si tu acasa. Aluatul se face usor, nu e nevoie sa il lasi la dospit, nici sa-l framanti vartos. Painea facuta in casa, fara dospire, fara framantare se pregateste in…




15:42, 11.12.2018

Cum să faci cel mai bun cozonac fără frământare şi dospire la rece

Mirosul de cozonac întregeşte, întotdeauna, atmosfera de sărbătoare din orice casă. Din acest motiv, foarte mulţi români obişnuiesc să aibă întotdeauna pe masa de Crăciun acest preparat. Noi vă dăm o reţetă de…




13:09, 29.03.2017

Rețetă de gogoși de post fără dospire

Pofta de gogosi? Le poti prepara de post sau de dulce, fara dospire, fara framantare, in maxim 30 de minute! Si nu, nu trebuie sa-ti faci griji, ies tare pufoase! INGREDIENTE PENTRU ALUAT 200 g margarina 240 ml…




10:53, 22.12.2016

Cozonac cu nucă şi rahat, fără dospire

De ce ai nevoie pentru cozonac fără dospire Pentru aluat 1 lingură drojdie uscată 150 ml lapte 1 ou 75 g zahăr 1 praf de sare 75 g unt 500 g făină 2 plicuri zahăr vanilat coaja de la ½ de lămâie Pentru umplutură…




16:30, 08.12.2014

REŢETA ZILEI - LUNI: Cozonac raw vegan! Desert delicios, care nu necesită dospire

Dacă aveţi poftă de ceva dulce, dar vă doriţi să fie în acelaşi timp şi sănătos, cozanacul raw vegan este o soluţie ingenioasă. Este diferit de cozonacul tradiţional, nu se lasă la dospit şi are un gust delicios.…