Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

17:33, 22.07.2014

Ce nu trebuie să bagi niciodată în cuptorul cu microunde

Pungile de hartie in care primesti mancarea de la diverse restaurante reprezinta un pericol, deoarece pot emite vapori toxici care pot sa arda. Daca incalzesti ceva ce contine sos de rosii, pune un capac deasupra,…




13:03, 01.03.2014

Doctor Mencinicopschi: Cum alegem vasele în care gătim?

De ce este folosit aluminiul in cratite, oale, tavi? Producatorii de vase de gatit aleg sa foloseasca aluminiul deoarece este un bun conductor termic (conduce caldura eficient si uniform), permitand alimentelor…




23:21, 14.01.2014

Doctor Mencinicopschi, avertisment: NU mai folosiţi cuptorul cu microunde!

De cand a invatat sa prepare termic alimentele, omul a folosit surse de caldura cu infrarosii. Energia din cuptorul traditional actioneaza altfel asupra alimentului. Insa, cuptorul cu microunde nu incalzeste cu…