Digestibilitatea - Stiri si informatii despre Digestibilitatea | prima pagina Ultima actualizare: 11:01:10, 01.06.2024
13:00, 06.09.2023
Care fasole e mai sănătoasa: cea bob sau cea păstăi - Răspunsul specialiștilor
Fasolea păstăiFibre: Fasolea păstăi este bogată în fibre, ceea ce ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge și la menținerea sănătății sistemului digestiv.Vitamine: Este o sursă bună de vitaminele A și C,…
13:22, 27.08.2015
Oul, alimentul care nu trebuie să lipsească de la micul dejun
Un ou cu masa de 50 grame are o valoare energetică de 90-100 calorii și echivalentă ca valoare nutritivă cu aproximativ 150 ml de lapte sau 40 grame de carne sau 20 grame brânză uscată. Digestibilitatea oului este…
13:21, 18.04.2014
Este sau nu sanatos UNTUL? Afla aici ce spun specialistii in nutritie
Untul este o sursă excelentă de grăsimi, vitamine liposolubile, minerale, în comparaţie cu grăsimile artificiale – cum ar fi margarina, potrivit profesorului Gheorghe Mencinicopschi. Persoanele sanatoase,…