Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

06:27, 01.07.2019

Reţeta delicioşilor castraveţi puşi la murat vara. Câtă sare se adaugă în saramură şi cu ce se căpăcesc

Vara, orice gospodină pune la murat castraveţi. Delicioasa garnitură însoţeşte cu succes orice mâncare cu carne, fasole sau cartofi. Reţeta castraveţilor în saramură care se acresc în câteva zile o regăsim la regratatul…




12:16, 30.04.2018

Secretul delicioşilor mici făcuţi în casă din carne de vită. Cum să-i pregăteşti de azi, ca să-i poţi pune mâine pe grătar

Micii de casă au la bază o reţetă veche care a fost adaptată de gospodari în funcţie de gusturi şi zone. Dacă sunt respectate ingredientele şi cantităţile de condimente la prepararea pastei de mici, atunci aveţi…




06:07, 11.12.2017

Reţeta specială a delicioşilor caltaboşi moldoveneşti. Ingredientele care-i deosebesc de preparatele din alte regiuni

Caltaboşul este o specialitate tradiţională din carne de porc nelipsită de pe masa de sărbătoare a Crăciunului. Prepararea caltaboşului diferă de la o regiune la alta, secretul gustului stând în alegerea condimentelor.