Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

17:03, 14.08.2018

Din bucătăriile lumii. Reţetă germană: Platou de cârnați

Ingrediente: 2 cârnați Bratwurst; 1 cârnat Käsekrainer, 2 cârnați semiafumați, puțin ulei Arpis Bratwurst-ii sunt o specialitate tradițională germană de cârnați, fiind preparați dintr-un amestec de carne de porc,…




13:54, 06.07.2018

Reţetă germană: Măr în foietaj

Ingrediente: 2 mere, aluat foietaj, 1 ou; făină Arpis 000; scorțișoară; sos caramel, înghețată pentru servit Ingrediente sos caramel: Zahăr; Unt, Smântână lichidă. Aluatul foietaj poate fi cumpărat Preparare măr…




00:01, 17.01.2015

GALERIE FOTO: Plăcintă cu dovleac

www.inbucatariilelumii.euIngrediente: făină albă Arpis 000un pachet de margarină sau untbicarbonat2 ouăIngrediente umplutură:un dovleac mediu sau dulceață de dovleac Ferma noastrăzahăr Mod de preparare:Într-un…




10:20, 17.12.2014

Reteta romaneasca. Saramura boiereasca de crap romanesc

resita.ro te provoaca sa gatesti o saramura de peste deosebita. Reteta este una foarte apreciata de turisti si poate fi gatita fara prea mare efort. Ingrediente: - un crap - ardei rosu - ardei iute - malai -  rosii…




09:20, 08.12.2014

Reţetă: Saramură boierească de crap

Ingrediente: un crap; ardei roșu; ardei iute; mălai Arpis; roșii; ceapă albă; usturoi; boia dulce; pătrunjel; puțin ulei Arpis; pastă de ardei kapia; sare; piper. Mod de preparare: Crapul se curăță bine de solzi…




00:02, 29.11.2014

GALERIE FOTO: Prăjitură cu ricotta, nucă și miere

http://www.inbucatariilelumii.eu Ingrediente: 2-3 foi din aluat foietaj  făină Arpis  50 g smântână dulce  100 g zahăr  350 g brânză ricotta,  nuci, miere, scorțișoară,  Mod de preparare:…




09:45, 25.11.2014

Reţetă mediteraneană: Cotlețele de miel prăjite

Ingrediente: Cotlețele de miel; ulei Arpis; rosii cherry; sare; piper; sos din fructe de pădure. Mod de preparare: Se ung cotlețelele cu ulei Arpis. Se pun pe grătarul incins, se întorc, se adaugă sare și piper.…




00:00, 07.11.2014

GALERIE FOTO: Panna Cotta cu fructe de pădure

www.inbucatariilelumii.wordpress.com Ingrediente: smântână dulce  lapte zahăr un baton de vanilie  puțin sos de fructe de pădure  Mod de preparare: Se încălzesc într-o cratiță Dekassa smântâna, laptele,…




13:15, 05.11.2014

Reţetă mediteraneană: Panna Cotta cu fructe de pădure

Panna Cotta este un desert mediteranean preparat în Italia, Franța și Grecia.   Ingrediente: smântână dulce, lapte, zahăr, 1 baton de vanilie, puțin sos de fructe de padure.   Mod de preparare: se încălzesc într-o…




10:21, 08.10.2014

Reţetă germană: Platou de cârnați

Ingrediente: 2 cârnați Bratwurst; 1 cârnat Käsekrainer, 2 cârnați semiafumați, puțin ulei Arpis Bratwurst-ii sunt o specialitate tradițională germană de cârnați, fiind preparați dintr-un amestec de carne de porc,…




09:39, 19.09.2014

Reţetă germană: Coastă de porc friptă la grătar

Ingrediente: 2 coaste de porc Pentru marinată - vin rosu - ulei Arpis - sare - usturoi - Măghiran - Salvie - Ierburi provensale (oregano, cimbru, busuioc, salvie, levantica, rozmarin) Mod de preparare: Se face…




11:15, 13.09.2014

Reţetă germană: Ciolan de porc la cuptor cu varză

Ingrediente: 1 Ciolan de porc (mărime medie), sare, piper, cimbru, coriandru, enibahar, 150 ml. ulei Arpis, vin, 2 crenguţe de rozmarin, 1 kg varză germană – pentru servire Preparare: Ciolanul de porc se pune la…




19:54, 18.07.2014

Reteta japoneaza: Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

resita.ro va propune astazi, din nou, o reteta japoneza. Pentru prepararea mancarii, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:    · Pui,· Legume,· Ulei ,· Sos teriyaki· Orez fiert la aburi – pentru servire Mod de…




10:06, 18.07.2014

Rețetă japoneză: Pui tras la tigaie cu sos teriyaki și legume

Rețeta japoneză ”Pui tras la tigaie cu sos teriyaki și legume” a fost oferită și preparată de Restaurantul Sushiko și poate fi degustată zilnic la restaurantele japoneze Sushiko din Mall Băneasa și Centrul Vechi.…