Dekassa - Stiri si informatii despre Dekassa | prima pagina Ultima actualizare: 08:46:24, 22.05.2024
17:03, 14.08.2018
Din bucătăriile lumii. Reţetă germană: Platou de cârnați
Ingrediente: 2 cârnați Bratwurst; 1 cârnat Käsekrainer, 2 cârnați semiafumați, puțin ulei Arpis Bratwurst-ii sunt o specialitate tradițională germană de cârnați, fiind preparați dintr-un amestec de carne de porc,…
13:54, 06.07.2018
Reţetă germană: Măr în foietaj
Ingrediente: 2 mere, aluat foietaj, 1 ou; făină Arpis 000; scorțișoară; sos caramel, înghețată pentru servit Ingrediente sos caramel: Zahăr; Unt, Smântână lichidă. Aluatul foietaj poate fi cumpărat Preparare măr…
00:01, 17.01.2015
GALERIE FOTO: Plăcintă cu dovleac
www.inbucatariilelumii.euIngrediente: făină albă Arpis 000un pachet de margarină sau untbicarbonat2 ouăIngrediente umplutură:un dovleac mediu sau dulceață de dovleac Ferma noastrăzahăr Mod de preparare:Într-un…
10:20, 17.12.2014
Reteta romaneasca. Saramura boiereasca de crap romanesc
resita.ro te provoaca sa gatesti o saramura de peste deosebita. Reteta este una foarte apreciata de turisti si poate fi gatita fara prea mare efort. Ingrediente: - un crap - ardei rosu - ardei iute - malai - rosii…
09:20, 08.12.2014
Reţetă: Saramură boierească de crap
Ingrediente: un crap; ardei roșu; ardei iute; mălai Arpis; roșii; ceapă albă; usturoi; boia dulce; pătrunjel; puțin ulei Arpis; pastă de ardei kapia; sare; piper. Mod de preparare: Crapul se curăță bine de solzi…
00:02, 29.11.2014
GALERIE FOTO: Prăjitură cu ricotta, nucă și miere
http://www.inbucatariilelumii.eu Ingrediente: 2-3 foi din aluat foietaj făină Arpis 50 g smântână dulce 100 g zahăr 350 g brânză ricotta, nuci, miere, scorțișoară, Mod de preparare:…
09:45, 25.11.2014
Reţetă mediteraneană: Cotlețele de miel prăjite
Ingrediente: Cotlețele de miel; ulei Arpis; rosii cherry; sare; piper; sos din fructe de pădure. Mod de preparare: Se ung cotlețelele cu ulei Arpis. Se pun pe grătarul incins, se întorc, se adaugă sare și piper.…
00:00, 07.11.2014
GALERIE FOTO: Panna Cotta cu fructe de pădure
www.inbucatariilelumii.wordpress.com Ingrediente: smântână dulce lapte zahăr un baton de vanilie puțin sos de fructe de pădure Mod de preparare: Se încălzesc într-o cratiță Dekassa smântâna, laptele,…
13:15, 05.11.2014
Reţetă mediteraneană: Panna Cotta cu fructe de pădure
Panna Cotta este un desert mediteranean preparat în Italia, Franța și Grecia. Ingrediente: smântână dulce, lapte, zahăr, 1 baton de vanilie, puțin sos de fructe de padure. Mod de preparare: se încălzesc într-o…
10:21, 08.10.2014
Reţetă germană: Platou de cârnați
Ingrediente: 2 cârnați Bratwurst; 1 cârnat Käsekrainer, 2 cârnați semiafumați, puțin ulei Arpis Bratwurst-ii sunt o specialitate tradițională germană de cârnați, fiind preparați dintr-un amestec de carne de porc,…
09:39, 19.09.2014
Reţetă germană: Coastă de porc friptă la grătar
Ingrediente: 2 coaste de porc Pentru marinată - vin rosu - ulei Arpis - sare - usturoi - Măghiran - Salvie - Ierburi provensale (oregano, cimbru, busuioc, salvie, levantica, rozmarin) Mod de preparare: Se face…
11:15, 13.09.2014
Reţetă germană: Ciolan de porc la cuptor cu varză
Ingrediente: 1 Ciolan de porc (mărime medie), sare, piper, cimbru, coriandru, enibahar, 150 ml. ulei Arpis, vin, 2 crenguţe de rozmarin, 1 kg varză germană – pentru servire Preparare: Ciolanul de porc se pune la…
19:54, 18.07.2014
Reteta japoneaza: Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume
resita.ro va propune astazi, din nou, o reteta japoneza. Pentru prepararea mancarii, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: · Pui,· Legume,· Ulei ,· Sos teriyaki· Orez fiert la aburi – pentru servire Mod de…
10:06, 18.07.2014
Rețetă japoneză: Pui tras la tigaie cu sos teriyaki și legume
Rețeta japoneză ”Pui tras la tigaie cu sos teriyaki și legume” a fost oferită și preparată de Restaurantul Sushiko și poate fi degustată zilnic la restaurantele japoneze Sushiko din Mall Băneasa și Centrul Vechi.…