Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reteta romaneasca. Saramura boiereasca de crap romanesc

Publicat:

resita.ro te provoaca sa gatesti o saramura de peste deosebita. Reteta este una foarte apreciata de turisti si poate fi gatita fara prea mare efort. Ingrediente: - un crap - ardei rosu - ardei iute - malai -  rosii - ceapa alba - usturoi - boia dulce - patrunjel - putin ulei - pasta de ardei kapia - sare - piper Mod de preparare Crapul se curata bine de solzi si se presara cu sare. Apoi se frige bine pe gratar, pe ambele parti, pana se rumeneste bine. Intre timp, se taie legumele in felii groase si se pun pe gratar. Dupa ce legumele s-au copt, se pun intr-o tigaie Dekassa (cu interior anti-aderent)…

Citeste articolul mai departe pe resita.ro…  

Sursa articol: resita.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce sa ungi scrumbia inainte de a o pune pe gratar. Rețeta pescareasca de care te vei indragosti

15:15, 28.04.2024 - In aceste zile, inclusiv in Duminica Floriilor, cel mai des intalnit preparat pe masa romanilor este peștele, iar scrumbia pare una din alegerile corecte. Dar, daca te-ai gandit sa faci un asemenea preprat, știi cu ce sa ungi scrumbia inainte de a o pune pe gratar? Daca nu, iți propunem noi rețeta pescareasca…

VIDEO | Mancarea simpla de la Dumnezeu si forta ei vindecatoare! Fratele Daniel de la Manastirea Slanic dezvaluie reteta secreta pentru slabit fara efort

00:55, 19.04.2024 - SURSA DE SANATATE… Legumele, fructele si zarzavaturile, aceste roade minunate din gradini si livezi, reprezinta principala sursa de vitamine si minerale din alimentatia oamenilor, care vor sa aiba un organism sanatos si plin de energie. Ceea ce insa este esential de stiut se refera la faptul ca acestea…

Rețeta de ardei umpluți cu hrișca și legume. Preparatul delicios pentru post

12:45, 06.04.2024 - Rețeta de ardei umpluți este una clasica și foarte simpla, iar in perioada de post de poate adapta dupa preferințele fiecaruia. Umplutura folosita este compusa din legume și hrișa, o cereala bogata in proteine, cu un gust asemanator nucilor.

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Monica Anisie: Educația romaneasca are și campioni

11:41, 21.03.2024 - In noianul de vești nu intotdeauna bune dinspre invațamatul romanesc, un fost ministru se lauda ca elevii sai olimpici și explica și de ce: “Acestea sunt modelele pe care vreau sa le promovam. Știu ca, daca fiecare profesor ar face cu pasiune și incredere in misiunea pe care o are, multe din problemele…

Rețete de prajituri și dulciuri cu banane

21:26, 09.03.2024 - Bananele sunt unele dintre cele mai populare fructe exotice de pe plaiurile mioritice și sunt consumate de multe persoane chiar mai des decat sunt fructele autohtone. Ele se pot manca crude, insa pot fi incluse și intr-o mulțime de rețete de prajituri și dulciuri absolut delicioase. Iata unele dintre…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…


Ce parere ai despre aceasta stire?