Cristina Partal - Stiri si informatii despre Cristina Partal | prima pagina Ultima actualizare: 12:06:12, 01.06.2024
Buzăul, teritoriu de studiu academic
Cursul de „Managementul Destinației Turistice”, organizat de ASE București, care pregătește viitorii manageri ai unor organizații public-private, ce vor stabili strategia de dezvoltare turistică a unor comune,…
08:05, 23.09.2023
Săpoca intră în circuitul turistic în acest week-end
Săpoca va fi, week-end-ul acesta, „new entry” în oferta turistică a Buzăului, informează Cristina Partal, președinte Asociației Naționale a Turismului Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC). Este vorba despre un…
09:05, 20.07.2022
Președinta ANTREC, Cristina Partal, de la dragostea pentru rețetele din sârbărie la promovarea Ținutului Buzăului
Dezvoltarea resurselor turistice rurale este legată, într-o măsură semnificativă, de valorificarea optimă a patrimoniului natural și cultural. Din acest punct de vedere, Buzăul se dovedește a fi unul dintre cele…
11:20, 22.06.2015
DESTINAȚII CU GUST Buzău: Puricei domnești și bulzul de Varlaam
Două preparate pe bază de mamăligă, mâncarea tradițională a românilor, puricei domnești și bulzul de Varlaam, sunt cele mai căutate preparate la pensiunile din județul Buzău. 'Puriceii domnești au ca principale…
13:45, 17.04.2015
DESTINAȚII CU GUST Două rețete picante: Sarmalele și Babicul de Buzău
Sarmalele și Babicul de Buzău sunt două preparate picante vechi de câteva secole, specifice zonei de la Subcurbura Carpaților. Foto: (c) Silviu MATEI / Arhiva AGERPRES "În general, la Buzău se mănâncă…
09:54, 02.10.2011
Un cârnat de 100 de metri a sfârâit pe grătare la Festivalul Cârnaţilor de Pleşcoi VIDEO
"Se spune că odată demult, pe vremea când ciobanii munteni coborau cu turmele de oi către şes, erau prinşi aici la cotul Buzăului de către haiduci. Ca să nu-i prindă potera cu prada vie, îi făceau repede pastramă…
09:36, 02.10.2011
Un cârnat de 100 de metri a sfârâit pe grătare la Festivalul Cârnaţilor de Pleşcoi
"Se spune că odată demult, pe vremea când ciobanii munteni coborau cu turmele de oi către şes, erau prinşi aici la cotul Buzăului de către haiduci. Ca să nu-i prindă potera cu prada vie, îi făceau repede pastramă…
08:40, 26.09.2011
Gospodinele din Buzău au gătit un ghiveci de o jumătate de tonă VIDEO
Pentru că recolta de anul acesta a fost foarte bună, gospodinele din Buzău s-au apucat de gătit. Au pregătit un ghiveci uriaş dintr-o jumătate de tonă de legume."În afară de obiectivele turistice, judeţul Buzău…